REKLAMI GEÇ

DENİZLİ YARGÜL, EĞİTİM VERDİ

DENİZLİ YARGÜL, EĞİTİM VERDİ

Ford Otosan’ın Yeni Ford Cargo Çekici ve Mikser Eğitimi’ni, Denizli Yargül satış danışmanları başarıyla tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 14 Nisan 2010 Çarşamba, 17:36

Ford Otosan, Cargo satışı alanında çalışan bayilerini bir araya getirerek test sürüşlerinin de yer aldığı kapsamlı eğitim programını tamamladı. Ford Otosan, Cargo satışı alanında çalışan bayilerinden 40 danışmana kapsamlı bir eğitim verdi. Ana konusu ‘Yeni Ford Cargo 1838T Çekici ve 3936M Mikser’ olan eğitimde; güvenli ve ekonomik sürüş, 2009 ağır ticari araç pazarı, 2010 hedefleri, endüstri ve rekabet sonuçları, 2010 yeni ürünler, pazarlama aktiviteleri, yeni sistemlerin doğru kullanımı konuları da ele alındı.

Bayilerden toplam 40 satış danışmanının katıldığı eğitimlerin sonunda, keypad sistemi ile yapılan yeni çekici ve mikser ürün bilgisi yarışması ile sorulan 20 soruya en hızlı ve doğru cevapları veren 3 satış danışmanına ödül verildi.

Ayrıca, satış danışmanları teorik eğitimde görmüş oldukları doğru ve ekonomik kullanımla ilgili bilgileri HED eğitim merkezinin test alanında uygulama imkanı bularak, üründeki yenilikleri ve teknolojileri araç üzerinde test ettiler. Eğitime Denizli Yargül yetkili satıcılarının satış danışmanları katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı