REKLAMI GEÇ

Denizli yeni bir mekan kazandı, Bursa Kebap Evi açıldı

Denizli yeni bir mekan kazandı, Bursa Kebap Evi açıldı

Üstek Grup çok uzun süredir hazırlıklarını yaptığı Bursa Kebap Evi’ni hizmete açtı. Denizli’ye kazandırılan bu yeni mekanın açış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kesti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 15:41

Hizmet sektöründe önemli yatırımlara sahne olan Denizli bu kez Türkiye’de 30 ayrı şehirde 75 mağazası ile hizmet veren Bursa Kebap Evi’nin lezzetleri ile buluştu.

Denizli’nin tanınmış ailelerinden Üstek ailesinin sahibi olduğu Çamlık Bulvarı’ndaki yeni mekanın açılışını Denizli Büyükşehir Belediye Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin birlikte yaptı.

Üstek Grup çatısı altında faaliyet gösteren Bursa Kebap Evi yeni lezzet deneyimleri ile Denizlilileri bekliyor. 200 kişilik restoranda özel iskender döner menülerinin yanı sıra kebaplar, Bursa yöresine özel köfte çeşitleri, tavuk ve fırın ürünlerinin yanı sıra tatlılar yeni bir lezzet arayanları davet ediyor.

Üstek Grup İstanbul ve Uşak’tan sonra üçüncü restoranını memleketi Denizli’de açarken her keseye hitap eden fiyat politikası ile lüks hizmeti uygun fiyatla Denizlilileri buluşturmayı ihmal etmedi.

Dualar eşliğinde açılan yeni mekanın açılışı sırasında Üstek Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek tüm misafirlerini kapıda karşılamayı ihmal etmedi.

İlk güne özel ikramların yer aldığı açılışa Denizli protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Bu yeni mekanın işletmesini üstlenen Üstek ailesinin genç fertlerinden Süleyman Üstek nezih bir mekan oluşturduklarını belirtirken, “Özel lezzetlerimiz ile Denizlililere hitap etmeyi uygun gördük. Türkiye’nin her yerinde karşınıza çıkan iskender döneri alışageldiğimizden farklı bir sosla tamamen doğal ürünlerle servis ediyoruz. Bu sosumuzda salça yerine közlenmiş domates kullanıyoruz. Bu lezzetlerimizden sadece biri. Diğer menülerimizde de böyle hoş sürprizler var. En önemlisi lüksü uygun fiyata hemşerilerimizin ayağına getirdik” diye konuştu.

Açılış sırasında nikah masasından yeni kalkan bir çift de ilgi odağı oldu. Fatma – Cumhur Çetin çifti nikahın ardından yemeği Bursa Kebap Evi’nde yedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı