REKLAMI GEÇ

Başaranlar’ın Carrara CD’si Trend Oldu

Başaranlar’ın Carrara CD’si Trend Oldu

Bu yıl 23.sü düzenlenen İzmir Marble’ın ilkinden bu yana müdavim katılımcısı Başaranlar Mermer, dev standı ve gözde ürünleriyle dikkat çekti. Fuarın ve Başaranlar’ın en gözde ürünlerinden biri de trend olan CARRARA CD idi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2017 Perşembe, 12:42

Üretiminin yüzde 70’ini 5 kıtada toplam 55 ülkeye ihraç eden Denizli’nin lider mermer firmalarından Başaranlar Mermer, İzmir Marble Fuarı’ndaki dev standı ve trend ürünleriyle ilgi odağı oldu.

Kurulduğu ilk günden bu yana İzmir Marble’a katılan Denizli’nin 27 yıllık köklü kuruluşu Başaranlar Mermer, fuara yönetim kademesi olarak tam kadro çıkarma yaptı.

ÖNEMLİ KONUKLARDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi A Blok’ta fuara katılan Başaranlar standı, ilk gün önemli konukları ağırladı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Partili vekillerin yanı sıra Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Hikmet Çelikkol da ziyaretçiler arasındaydı.

11 TAŞ OCAĞINDA HUMMALI ÇALIŞMA
Yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin en önemli mermer ihracatçılarından biri olan Başaranlar’ın yüksek üretim ve pazarlama kapasitesi nedeniyle, kendisine ait 11 mermer ocağında hummalı çalışmalar sürerken, firmanın üst düzey yöneticileri İzmir Marble’da uluslararası düzeyde yeni müşteriler kazanmak ve mevcut müşterileriyle tekrar bir araya gelmek için hazır bulundu. Denizlihaber.com’a hem fuar çalışmaları hem de şirketin üretim ve pazarlama gücüne ilişkin son bilgileri aktaran Kurumsal İletişim Koordinatörü Asude Serter, dış pazarda ihracatın ağırlığını Çin, ABD, Suudi Arabistan ve AB ülkelerine gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

YENİ GÖZDE CARRARA CD
Başaranlar ürün kataloğunun uluslararası pazardaki son gözde ürünün Carrara CD isimli yeni ürünleri olduğunu belirten Asude Serter, ara renk olan bu ürünlerinin uluslararası düzeyde çok tuttuğunu söyledi. Muğla ocaklarından çıkardıkları beyaz zeminde gri renkli damarlı ürünün yanı sıra birçok ürünle fuardaki yerlerini aldıklarını belirten Serter, fuardaki ilgiden de memnun olduklarını dile getirdi.

PROJE BAZLI ÇALIŞMALARA ÖNEM VERİYORUZ
İşlenmiş ve blok mermer satışlarının yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında proje bazlı çalışmalara değinen Asude Serter, “ Proje işleri titizlik gerektiriyor ama bittiğinde emek emek işlediğiniz ürünlerin nasıl bir neticeye ulaştığını görmek çok ama çok güzel” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN DEVLERİYLE ÇALIŞIYORLAR
Proje bazlı çalışmalara örnekler de veren Başaranlar Kurumsal İletişim Koordinatörü Serter, Antalya’da yeni yapılan Rixos Land Of Legends, Bodrum Swiss Otel’in yanı sıra İstanbul’da Shangri La Bosphorus, Raffles Hotel Balo salonu gibi projeler de yer aldıklarını aktardı. Yine Ankara’da Karayolları Genel Müdürlüğü Hizmet Binasının dış cephe kaplamasında Denizli Traverteni tercih edildiğini dile getiren Serter, proje bazlı çalışmalarda da dünya çapında mermerin üstadı olarak çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı