REKLAMI GEÇ

DESİAD 10. kuruluş yılını kutladı

DESİAD 10. kuruluş yılını kutladı

Denizli’de sosyal, siyasi, ekonomik, çevresel, kültürel faaliyetlerle topluma pozitif katkıda bulunmak ve önderlik yapmak amacıyla faaliyete geçen Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD), 10. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 12:32

DESİAD 10.kuruluş yıldönümü pastasını Anemon Otel’de düzenledikleri etkinlikte kesti. 10. yıldönümü etkinliğine Vali Şükrü Kocatepe, CHP Milletvekili Melike Basmacı, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DESİAD Başkanı Ahmet Yavuzçehre, yönetim kurulu üyeleri ile sanayici ve işadamları katıldı.

DESİAD’ın kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavuzçehre, Denizli sanayi ve iş dünyası ile Denizlili girişimcilerin güçlenmesi, daha fazla ve hızlı gelişmesi için yönlendirici olmak, amaçlarıyla 5 Mayıs 2005 tarihinde kurulduğunu söyledi.

Çıkılan bu yolda çok sayıda Denizlili sanayici ve işadamının kısa sürede DESİAD şemsiyesi altında biraraya geldiğini vurgulayan Yavuzçehre, “Yüksek bir dayanışma içerisinde, sosyal, ekonomik ve kültürel konularda etkin ve güncel kalarak uluslararası, ulusal ve Denizli’ye dair tüm sorunları tartışıp, çözüm yolları arayarak, düşünce ve hareket birliği oluşturarak örnek bir sivil toplum örgütü olma hedefi DESİAD’ın en önemli gücü ve kaynağıdır” dedi.

denizli-desiad-kurulusu-sivil-inisiyatifin-gucu-ic-2

“SORUNLARLA MÜCADELE ETTİK”
DESİAD olarak üye sorunlarının çözümünde birlikte hareket ettiklerini belirten Yavuzçehre, “2009 yılında yaşanan kiriz ile 2 gecede battık, cirolarımız düştü, üretim azaldı. Krizle mücadele ederken, yanlış teşviklerden dolayı yaşanılan sıkıntılarla da mücadele ettik. Ayrıca AVM çılgınlığına yenilen esnafımızın sorununu çözüm aramaya çalıştık. Yani kurulduğumuz günden beri sorunlarla mücadele ettik” diye konuştu.

denizli-desiad-kurulusu-sivil-inisiyatifin-gucu-ic-1

DESİAD’A 8 YENİ ÜYE
DESİAD’ın 10. kuruluş yıldönümünde derneğe yeni üye olan 8 işadamı ve işkadınına üyelik belgesi verildi. İşadamı Hüseyin Karadavut ve Mehmet Çınar’ın üyelik belgesini Vali Şükrü Kocatepe, Aylin Belerli ve Hüseyin Aykan’ın belgesini CHP Milletvekili Melike Basmacı, Serkan Eryılmaz ve Uğur Osman Öğün’ün belgesini Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Somer Tıkıroğlu ile Erman Besli’nin üyelik belgesini ise Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız verdi.

denizli-desiad-kurulusu-sivil-inisiyatifin-gucu-ic

10.YIL PASTASINI BİRLİKTE KESTİLER
DESİAD’ın 10. yıl kuruluş pastasını, derneğin kurucu başkanı Gültekin Okay Salgar, eski başkan Mehmet Salih Başöz ile halen görevde olan Ahmet Yavuzçehre, DSO Başkanı Müjdat Keçeci ve işadamı Esat Sivril kesti.

Pasta kesiminin ardından yönetim kurulu üyeleri Ferruh Dalkılınç, Tahir Dinç, Ayhan Caner, Şule Yılmaz, Sedat Erikoğlu, Okan Konyalıoğlu, Mehmet Cillov, Hakan Danışment, Tahsin Cem ile Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Yavuzçehre, objektiflere 10.yıl pozu verdiler.

denizli-desiad-kurulusu-sivil-inisiyatifin-gucu-İC

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı