REKLAMI GEÇ

EGAFED yönetiminde 5 Denizlili

EGAFED yönetiminde 5 Denizlili

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Melek Sözkesen, EGAFED Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 4 DEGİAD üyesi de Yüksek İstişare Konseyi, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı’nda da 4 Denizlili yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2015 Pazartesi, 14:18

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurul toplantısı Afyon Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurulda divan başkanlığına EGAFED YİK Başkanı Efkan Ceylan ve diğer üyelikleri de H.Mithat Delen ve Yılmaz Çınarlı seçildi. Genel Kurul toplantısında ZAFERSİFED Başkanı Emin Yüce, Kütahya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Atakan Öncel, Kütahya Çini Sanatçıları ve Üreticileri Derneği Başkanı Hasan Acar ile birlikte GİAD Başkanları ve yöneticileri katıldı.

SÖZKESEN YÖNETİM KURULU ÜYESİ
EGAFED’de 6.olağan Genel Kurul toplantısında sonrasında Ahmet Volkan Turgut seçimlere tek aday olarak girdi. A.Volkan Turgut başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu’nda asil üyeliklere Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Melek Sözkesen, Eğirdir GİAD’dan Osman Gök, Erhan Savran, İlker Başkaya, Serdar Çıralı ve Rıza Can Özhan, Isparta GİAD’dan M.Hakan Gökdoğan, Barış Gümüş, Ahmet Tophan, Kuşadası GİAD’dan Atilla Yurtseven, Ahmet Nihat Özel ve Ali Sönmez, Kütahya GİAD’dan Taner Özkalkan, Emel Özmal ve Kemal Değirmencioğlu, Marmaris GİAD’dan Süleyman Erdaş Murat Özcan ve Meral Tuncer Argül, Söke GİAD’dan Reşat Alper Er, Burak Semerci ve Mehmet Yabancı, Uşak GİAD’dan Abdullah Acar, Metin Dokur ve Metin Laçinok, Yalvaç GİAD’dan Mücahit Özdemir ve Ömer Dülgerbaki seçildi.

4 DENİZLİLİ EGAFED KURULLARINDA
Kongrede yapılan seçimler sonrasında EGAFED Yüksek İstişare Konseyi üyeliklerine Efkan Ceylan(Söke GİAD), Ertan Sönmezer(Kuşadası GİAD), H.Mithat Delen(Kütahya GİAD), İ.Cem Akay(Uşak GİAD), Sedat Doğaç(Denizli GİAD), Mustafa Çolak(Marmaris GİAD), Derya Semerci(Söke GİAD), Gökhan Manisalı(Denizli GİAD), Abdullah Ergin(Isparta GİAD), Abdullah Başyiğit(Eğirdir GİAD) ve Serkan Öztürk(Yalvaç GİAD) seçildi. Kongrede Denetleme Kurulu Asil üyeliklerine Kütahya GİAD’dan Osman Baş, Denizli GİAD’dan Nihat Hünkâr ve Isparta GİAD’dan Mahmut Çulcu seçilirken, EGAFED Haysiyet Divanı asil üyeliklerine de Hazim Sesli (Uşak GİAD), Bayram Yılmaz(Kuşadası GİAD) ve Ufuk Semercialbaz(Denizli GİAD) seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı