REKLAMI GEÇ

Enerji devleri Denizli’de buluşuyor

Enerji devleri Denizli’de buluşuyor

Türkiye’nin en önemli enerji firmaları ENERYA, AKSA Doğal Gaz, İGDAŞ, Başkent Gaz, KENTGAZ ve AGDAŞ yetkilileri, Prizma Mühendisliğin ev sahipliğinde Denizli’de bir araya geliyor. Toplantıda, enerji sektörünün durumu ele alınacak, ortak akıl ile sektöre yön verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2016 Çarşamba, 11:56

2004 yılında kurulan ve Türkiye’yi Dijital Proje Onay sistemiyle tanıştıran Prizma Mühendislik, ülkenin dev enerji firmalarını Denizli’de buluşturuyor. Cuma günü Colossae Otel’de yapılacak toplantıya Prizma Mühendisliğin hizmet verdiği enerji devleri ENERYA, AKSA Doğal Gaz, İGDAŞ, Başkent Gaz, KENTGAZ ve AGDAŞ yetkilileri katılacak. “Ortak Akıl” toplantısında alınacak ortak kararlar doğrultusunda sektöre yön verilmesi amaçlanıyor.

TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
51 ortaklı Prizma Mühendisliğin tüm ortakları makina mühendislerinden oluşuyor. 14 kişilik çalışma ekibi ise 2008 yılında Türkiye’de bir ilke imza atarak, doğalgaz sektöründe Dijital Onay ve Arşiv sözleşmesi sistemini hayata geçirdiler. 2010 yılında tamamı kendi yazılımları olan GasLine 3D programını üreten Prizma, bu özel program sayesinde doğalgaz projelerinin çok daha hızlı ve eksiksiz bir şekilde onay sürecine girmelerine olanak sağladı.

denizli-prizma-enerji-devleri-bulusuyor-1

Firma ayrıca kısa süre içerisinde GasLine programının endüstriyel versiyonu olan GasLine Industry’i de piyasaya sunmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı