REKLAMI GEÇ

Enerji devlerinin Denizli turu

Enerji devlerinin Denizli turu

Türkiye’nin enerji devleri, Prizma Mekanik’in ev sahipliğinde Denizli’de bir araya geldi. Colossae Otel’de gerçekleştirilen “Ortak Akıl Toplantısı”na ülke genelinde faaliyet gösteren enerji firmalarının temsilcileri katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 11:23

2004 yılından bu yana faaliyette olan ve Türkiye’yi Dijital Proje Onay Sistemi’yle tanıştıran Prizma Mekanik, ülkenin dev enerji firmalarını Denizli’de buluşturdu. Toplantıya Prizma Mekanik’in hizmet verdiği enerji devleri ENERYA, AKSA DOĞALGAZ, İGDAŞ, BAŞKENTGAZ, KENTGAZ, AGDAŞ yetkilileri katıldı.

denizli-prizma-mekanik-eneröi-devleri-denizli-de-1

“KİMSE İNANMAMIŞTI”
Toplantıyı değerlendiren Prizma Mekanik A.Ş. İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Güllü Gürsoy, buluşmanın çok verimli geçtiğini belirterek, “Bizler bu işe ilk başladığımızda, hizmeti Denizli’den vereceğimizi söylediğimizde, bunu yapamayacağımız düşünülmüş ve inanılmamıştı. Şirketi İstanbul’a taşımamızı orada bir ofis açmamız gerektiğini taşradan bu işlerin yapılamayacağını söylemişlerdi. Çünkü bilişim sektörü sadece İstanbul, Ankara biraz da İzmir’den hizmet üretiyordu. Ancak biz bu hizmetin tamamını Denizli’den verebileceğimiz konusunda hiçbir zaman fikrimizi değiştirmedik ve zor da olsa o güveni kazandık. Bu düşünceyi kırdığımızın bir kanıtı olarak şimdi Prizma A.Ş. ev sahipliğinde çalıştığımız tüm Doğalgaz Dağıtım Şirketleri ile birlikte Pamukkale Colesea Thermal Otel’de Ortak Akıl Toplantısı düzenledik. Bu toplantı sonucunda alınan ortak kararlar yanı sıra her gaz dağıtım şirketinin ayrı ayrı istekleri de oldu. Tabi ki biz de Prizma A.Ş. olarak GasLine 3D ve GasLine Industry Doğalgaz Tasarım programımızla bu istekleri yerine getirmek için yoğun bir çalışma sürecine girdik. Gelecek dönem hedeflerimiz ile alakalı olarak Denizli de Pamukkale Üniversitesi içinde yer alan Pamukkale Teknokent bünyesinde, Gasline industry gibi birçok yeni ürüne ev sahipliğini yapacağını düşündüğümüz bir şube açtık. Burasının bizim için bir kuluçka merkezi olmasını ve enerji sektörünü farklı ürünlerle tanıştıracağımız günleri heyecanla bekliyoruz” dedi.

Toplantıdan sonra gala yemeği verildi, ardından katılımcılar için Denizli turu düzenlendi.

denizli-prizma-mekanik-eneröi-devleri-denizli-de-2

TÜRKİYE’DE BİR İLK
Tamamı makine mühendislerinden oluşan 51 ortaklı Prizma Mühendislik’te, 14 kişilik çalışma ekibi 2008 yılında Türkiye’de bir ilke imza atarak, doğalgaz sektöründe Dijital Onay ve Arşiv sözleşmesi sistemini hayata soktu. Prizma, 2010 yılında ise tamamı kendi yazılımları olan GasLine 3D programını üretti. Bu program sayesinde doğalgaz projeleri çok daha hızlı ve eksiksiz onay sürecine girebiliyor. Firma ayrıca kısa süre içerisinde GasLine programının endüstriyel versiyonu olan GasLine Industry’i de sektöre sunmayı amaçlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı