REKLAMI GEÇ

Er-Bakır ve Menderes’e büyük onur

Er-Bakır ve Menderes’e büyük onur

Anadolu’nun amiral gemisi 500 şirketi belirlendi. Listede yer alan Er-Bakır 3. sıradaki yerini korudu, listede yer alan Menderes Tekstil de istihdamını en fazla artıran şirket oldu. Her iki firma da düzenlenen törenle ödüllendirildi, Denizli’nin gururu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2016 Cuma, 16:37

Türk Ekonomi Bankası, Ekonomist Dergisi ve Turkcell’in desteğiyle düzenlenen yapılan araştırma tamamlandı, Anadolu’nun en büyük 500 firması belirlendi. Başarı sıralamasının kesinleşmesinin ardından “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni” The Ritz-Carlton’da gerçekleştirildi. 

Törende, ‘En Büyük 5 Şirket’, ‘Cirosunu En Çok Artıran 5 Şirket’, ‘Karını En Çok Artıran Şirketler’, ‘İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirket’, ‘İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket’ ve ‘Anadolu 500’e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar’ olmak üzere 6 kategoride toplam 29 firma ödüllendirildi.

Araştırma sonuçlarına göre; Denizli’den Erbakır ‘Anadolu’nun En Büyük Şirketi’ sıralamasında yerini koruyarak üçüncü sırada yer aldı. Er-Bakır, zirvedeki yeri nedeniyle Türkiye’nin “En büyük 5 şirketi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Denizli’nin bir diğer gurur kaynağı ise Menderes Tekstil oldu. Menderes Tekstil, ‘İstihdamını En Çok Artıran’ firma olarak ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı