REKLAMI GEÇ

Esat Sivri onuruna vefa gecesi

Esat Sivri onuruna vefa gecesi

TETSİAD, Türk ev tekstilinin duayenlerinden, Esat Sivri onuruna düzenleyeceği ‘vefa gecesi’, 24 Mart’ta, Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2010 Perşembe, 17:39

Ev tekstili sektöründe gerçekleştirdiği çalışmalarla, sektörün önünü açmayı, sektörde birlik ve beraberliği sağlamayı hedefleyen Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD), Türk ev tekstilinin gelişmesinde, yepyeni bir kalite anlayışıyla, Denizli’de ilk entegre tesisi kurarak, sektörün yapısının değişiminde önemli katkıları bulunan, Esat Sivri onuruna bir “vefa gecesi” düzenliyor. Geceye, Türk ev tekstiline yön veren kuruluşların üst düzey yöneticileri ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından üst düzey yöneticiler katılacak.

TETSİAD’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada: “Çalışma hayatı ile ortaokul çağlarında tanışan Esat Sivri, iş hayatının her döneminde tekstille bir arada olmuş, adeta sektör ile birlikte pişerek bugünlere gelmiş bir sektör duayenidir. 1972 yılında 100 ortakla temellerini attığı ve 1974 yılında üretime başladığı Deba A.Ş. yıllar içerisinde her zaman ilkleri başlatan bir kurum olarak, Denizli ve Türkiye’ye yeni ufuklar kazandırmıştır. Hatırlanacağı gibi, Türkiye ve dünya ticaretinde yaşanan pek çok krizi başarılı yönetim stratejileriyle atlatan DEBA, yaşanan son global krizden etkilenmiş, Sayın Esat Sivri’nin yaptığı özverili girişimlerin de yetersiz kalması üzerine, üretimine kısa bir süre önce son vermişti. TETSİAD; küresel rekabetin yaratmış olduğu güçlüklerin getirdiği sıkıntıların, sektörün birlik ve beraberliğine, her zamankinden daha çok sahip çıkarak aşılabileceğine inanmaktadır. Sadece Türk ev tekstili sektörünün değil, yaptığı pek çok hizmet ile eğitim ve kültür alanında da adından söz ettiren Sayın Esat Sivri onuruna düzenlediğimiz Vefa Gecesi de bu inancımızın sektör tarafından da kabul görüşünü simgelemesi açısından son derece önemlidir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı