REKLAMI GEÇ

Eskidji Denizli BO açıldı

Eskidji Denizli BO açıldı

Eskidji Denizli Bölge Ortaklığı açıldı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde açılan Eskidji Denizli Bölge Ortaklığı, Denizli’de ‘Satışta bitmeyen hizmet anlayışı’ ile hizmet verecek.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2008 Salı, 01:00

Eskidji’nin Türkiye’deki 143. bölge ortaklığı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde hizmete açıldı. Emlak sektöründeki tüm hizmetleri veren Eskidji Denizli Bölge Ortaklığı ‘Satışta bitmeyen hizmet anlayışı’ ile hizmet verecek.

Eskidji Gayrimenkul Denizli Bölge Ortağı Serhat Yakar, gayrimenkul satış, kiralama, kiracıların güvenirliliğinin araştırılması, ekspertiz hizmetleri, tapu kontrat işlemleri ve benzeri tüm emlak hizmetlerini verdiklerini söyledi.

Açılışa katılan Türkiye’de 8 yıldır hizmet veren Eskidji’nin, Denizli Bölge Ortaklığı 7 kişilik ekibiyle Denizlililer’e emlak sektörünün tüm hizmetlerini sunacak. İngiltere, Franasa, İtalya’da da hizmet veren Eskidji, aynı zamanda Devlet Demir Yolları, Akbank ve TMSF’nin tüm ihalelerini de yapıyor. Otomobil, tarihi eser ve sanat eserleri için de müzayede düzenleyen Eskidji, kaba inşaat olarak alınan gayrimenkullerin inşaatını da müşterileri için tamamlıyor.

Eskidji Bölge Ortaklığı Ofisleri Başkanı Yılmaz Ilgaz, çalışma sistemlerinde, müşteri memnuniyetinin her şeyin önünde tutulduğunu belirterek, “Müşterilerimizi memnun edemeyeceğimiz hiçbir ofisi açmıyoruz. Müşteri memnuniyeti, personel ve ofis kalitesi en önemli unsurlarımız. Biz, müşterilerimizin bizim aracılığımızla aldıkları ya da kiraladıkları yerlerle ilgili çıkan tüm sorunlarını, merkezimizdeki hukuk ofisimiz aracılığıyla çözüyoruz. Bizde, satışta bitmeyen hizmet anlayışı var. Biz, ‘Sattık bitti’ anlayışına son verdik” dedi. Davetlilerin katıldığı açılışta, kurdeleyi, Eskidji Bölge Ortaklığı Ofisleri Başkanı Yılmaz Ilgaz kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı