REKLAMI GEÇ

Etli Ekmek’i tattı Konya gezisi kazandı

Etli Ekmek’i tattı Konya gezisi kazandı

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde hizmet veren Konyalı Koca Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebabı’nın, Şeb-i Arus törenleri için düzenlediği kampanyada, Haziran ayı talihlisi belirlendi. Konyalı Koca Usta’da Etli Ekmek’ten yiyen Hayri Eliçabuk, Şeb-i Arus törenlerine katılacak.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2010 Cumartesi, 16:34

Konyalı Koca Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebabı, Mart ayı sonunda, çekilişle belirleyeceği müşterilerini, Aralık ayında Konya’da gerçekleştirilecek olan Şeb-i Arus törenlerine göndermek için bir kampanya başlatmıştı. Kampanya çerçevesinde, Konyalı Koca Usta Etlik Ekmek ve Fırın Kebabı’nda, 10 TL ve üzerindeki bir fiyata yemek yiyen müşterilere, çekiliş kuponu verildi. Kuponu doldurup, firmaya teslim eden müşteriler arasından, Kasım ayı sonuna kadar sürecek kampanyada, her ay bir talihli belirlenecek. Bu çerçevede, Haziran ayı boyunca çekiliş kuponu dolduran müşteriler arasından, Haziran ayı talihlisini, Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili belirledi.

Firmanın iki ortağı Emin Kiraz ve Koca Usta lakaplı Hasan Ercan, kuponları biriktirdikleri kutuyu, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ile DTB Başkanı İbrahim Tefenlili’ye açtırdı. DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, kutudan, Haziran ayı talihlisini belirledi.

Yapılan çekilişle Hayri Eliçabuk isimli vatandaş Haziran ayı asil talihlisi olarak belirlendi.
Kasım ayı sonuna kadar her ay devam edecek çekilişle, toplam 8 çift, 2 gün 1 gece Konya’da firma tarafından misafir edilecek, Şeb-i Arus törenlerine katılacak. Talihliler, 7-17 Aralık tarihleri arasında yapılan Şeb-i Arus törenlerine, kendileri için uygun olan günlerde katılacak.

Firma ortağı Emin Kiraz, “Belirleyeceğimiz 8 çifti, Konya’daki Şeb-i Arus törenlerinde, her şey bize ait olmak üzere, 2 gün 1 gece ağırlayacağız. Amaç, müşterilerimize Konya kültürünü tanıtmak ve onları Mevlana ile buluşturmak” dedi. İbrahim Tefenlili ise bu tür tanıtımların çok önemli olduğunu ve Denizli’deki küçük ölçekli KOBİ’lerin bu tür etkinlikler yapması gerektiğini vurguladı. KOBİ’lerin kendilerini geliştirmesi ve halka açılması için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirten Tefenlili, Ben bu etkinliği yapan Konyalı Koca Usta Etli Ekmek firmasının sahiplerini tebrik ediyorum” dedi. Çekilişin ardından etli ekmeğin tadına bakmak için gelen Çankaya Üniversitesi Rektörü Burhanettin Güvenç ve Temsan Yönetim Kurulu Başkanı Halil Toker de Konyalı Koca Usta’nın konuğu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı