REKLAMI GEÇ

Faber, ABD’de shadow lansmanıyla ses getirdi

Faber, ABD’de shadow lansmanıyla ses getirdi

Denizli’nin mermer sektöründeki köklü firmalarından Faber, ABD’de 26 yıldır düzenlenen “Coverings Marble Fuarı’na 22. kez katılırken, “shadow” lansmanıyla ses getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2015 Çarşamba, 18:33

Amerika’nın Orlando eyaletinde düzenlenen Coverings Marble Fuarı, bu yıl da görkemli bir açılış ile ziyaretçilerine “merhaba” dedi. 26 yıldır düzenlenen ve mermer sektöründe dünyanın en büyük organizasyonları arasında yer alan Coverings Marble Fuarı’na dünyanın dört bir yanından 580 firma katıldı.

Coverings Marble Fuarı’na katılan mermer sektörünün devleri arasında Denizli’den Faber’de yer aldı. Faber, kapılarını 26. kez açan fuara ABD’deki firması Fabercnk USA ile katıldı. Bu fuara 22. Kez katılan Faber, “shadow” lansmanıyla dikkati çekti. 20 değişik ürününü beğeniye sunan Faber, shadow ile Covarings 2015’e damgasını vurdu.

ic-CİNKAYA: COVERİNGS PRESTİJ FUARI
Faber Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya, Covarings 2015 ve yeni ürünleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Coverings, dünyanın en büyük mermer fuarı. Faber olarak, kuruluşumuzdan bugüne kadar, yani 22 yıldır bu fuara katılıyoruz. Coverings, artık bir sıcak satış fuarından ziyade bir prestij fuarı olarak adından söz ettirmektedir. Faber olarak 2015 yılı lansmanımızı ‘shadow’ olarak belirledik. Lansmanın ilk etabını Mart ayında düzenlenen İzmir Marble’da gerçekleştirdik ve beklediğimiz ilgiyi yakaladık” dedi.

ic-2HEDEF YENİ ÜRÜNLERİ MÜŞTERİLERE SUNMAK
Coverings’de de aynı ilgiyi görmek mutluluk duyduğunu anlatan Cinkaya, “Gerek ocaklarımızda, gerekse fabrikalarımızdaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İlerleyen dönemde, Türkiye’de farklı bölgelerde bulunan ocaklarımızdan elde edeceğimiz ürünlerimiz ile hem sektöre yeni ürünler kazandırmayı ve hem de müşterilerimize farklı seçenekler ile hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı