REKLAMI GEÇ

Faber, Bodrum’da taş market açtı

Faber, Bodrum’da taş market açtı

Yasin Cinkaya Holding, Faber markasını taş market ile Bodrumlular ile buluşturdu. Faber Doğaltaş Marketi, Bodrum’un Güvercinlik Adabük mevkisinde hızmete girdi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2015 Pazar, 13:09

Denizli mermer sektörünün köklü firmalarından olan ve kısa bir süre önce Yasin Cinkaya Holding ismi altında yeniden yapılanan Faber, işlenmiş doğaltaşı yaşamın her alanına sokmak amacıyla 180 farklı ürün dizayn etti. Bunları da yurt içinde tüketiciye ulaştırmak üzere taş marketler zinciri oluşturulacak. Bu kapsamda ilk ağaza da Bodrum’da açıldı.

Cumhur Aktürk yönetiminde faaliyet gösterecek Faber Doğaltaş Marketi’nin açılışında konuşan Faber Mermer’in kurucusu İbrahim Cinkaya, “Çok sayıda ülkeye ihracat yaptık. Birçok yapıda bizim mermerimiz kullanıldı. İstiyoruz ki, insanların her bastığı yerde Faber’in ürettiği mermer olsun” dedi.

Şirketin yönetim kurulu aşkanı Yasin Cinkaya da ilkini Bodrum’da açtıkları taş marketin daha onra yurt geneline yayılacağını, Denizli’deki marketin yılsonuna kadar veya 2016’ın başlarında faaliyete geçeceğini, İstanbul, Ankara ve İzmir şubelerini de en kısa sürede açmayı planladıklarını, mağazalar zincirine halkalar eklerken bayilik yöntemini de değerlendireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından baba-oğul, mağazanın açılış kurdelasını birlikte kesti. Açılış töreni kokteyl ve mağazanın gezilmesiyle son buldu.

anonsBu arada mağazanın yönetimini üstlenen Cumhur Aktürk ise, televizyon ünitesinden lavaboya 180 farklı ürünü beğeniye sunduklarını, satışın yanı sıra ürünlerin yapılara uygulamasına da yardımcı olacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı