REKLAMI GEÇ

FABER ‘DEN 2,5 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

FABER ‘DEN 2,5 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

FABER, Antalya Demre’de 2,5 milyon dolar yatırımla bej ocağını faaliyete geçirdi. Amerika ve Ortadoğu pazarında büyük ilgi gören yeni ürünleri SHADOW’un kaynağı olan bej ocağında şu an için aylık bin metreküp üretim yaptıklarını belirten FABER Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya, “Hedefimiz aylık 3 bin metreküp üretim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2015 Pazartesi, 14:04

Her geçen gün yatırımlarına hız kesmeden devam eden FABER, 2015 yılının ilk çeyreğinde 2,5 milyon dolarlık yeni bir yatırım ile Antalya Demre bölgesindeki Bej Ocağı’nı faaliyete geçirdi.
Yatırım planlamasının 2014 yılında tamamlandığı bej ocağında 65 kişi ile aylık 1000 metreküplük üretim şimdiden yakalanmış durumda. İlk olarak Mart ayında gerçekleşen İZMİR MARBLE fuarında görücüye çıkan ocağın yeni ürünü SHADOW, gördüğü büyük ilgi üzerine AMERİKA COVERİNGS’de de sergilendi. Yeni ürünleri SHADOW’un lansmanının beklediklerinden çok daha farklı olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Cinkaya, “Yaklaşık 6 aydır yoğun bir şekilde ocaktaki faaliyetler devam ediyor. Bölgesel anlamda oldukça çetin bir yapıya sahip olan ocakta kısa sürede 1000 meteküplük üretimi yakaladık. Ürüne gelen yoğun ilgi nedeni ile aylık üretim hedefimizi 3000 metreküp olarak belirledik. Gerçekleşen yatırımın mahiyeti göz önüne alındığında alınacak üretimin de kaliteli olacağına inanıyorum” dedi.

icYeni ürünleri SHADOW’un şimdiden Amerika ve Ortadoğu pazarından yoğun ilgi gördüğünü belirten Genç İşadamı, “Firma olarak gerekli tüm alt yapıyı hazırladık. Bu aşamadan sonraki hedefimiz ürünümüzü en kaliteli şekilde tüketici ile buluşturmak. Renk ve yapısı gereği farklı bir taş olan SHADOW’un önümüzdeki dönemde çok iyi bir trend yakalayacağına inanıyoruz ve tüm ürünlerimizde olduğu gibi SHADOW’da da farklı bir paketleme ve etiketleme sistemi ile yine müşterilerimizi hem şaşırtacak hem de memnun edecek yeni projelerimiz olacak. Umut ediyorum ki yeni ürünümüz sektöre yeni bir soluk kazandıracak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı