REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık, çiçek açtı

Forum Çamlık, çiçek açtı

Forum Çamlık Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 9 Mayıs’ta başlayan Çiçek Festivali ile baharı rengarenk çiçeklerle karşıladı. 15 Haziran tarihine kadar sürecek festival nedeniyle çiçek ve çiçekten yapılan kompozisyonlarla donatılan Forum Çamlık; müzik, dans ve diğer etkinliklerle de Denizlililere farklı bir deneyim yaşatacak.

/ DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2008 Cuma, 00:00

Forum Çamlık’a gelen ziyaretçiler birbirinden farklı binlerce çiçeğin keyfini çıkarırken, aynı zamanda çiçeklerden yapılan dev tabloyu hayranlıkla izleyecekler. Çiçek Festivali; müzik, dans gösterileri, söyleşiler, fotoğraf sergisi ve yağlı boya resim sergileri ile farklı bir boyuta taşınacak.

Çiçek ve bahçe bakımı konusunda Ev-Bahçe ve Forum Çamlık işbirliği ile hazırlanan “Yaz Bahçesi Rehberi” kitapçığı hem Forum Çamlık’a gelen ziyaretçilere hem de Ev-Bahçe Dergisi ile bütün çiçekseverlere ulaştırılacak.

Forum Çamlık’ta alışveriş kazandırıyor

Görsel bir şölene dönüşen Çiçek Festivali bununla da sınırlı değil. Forum Çamlık’ta alışveriş yapan ziyaretçiler 9 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında ödüllü dart oyununa katılıp birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklar. Aynı gün içerisinde 100 YTL’lik (tek fişte) alışveriş yapan ve fişini danışma masalarına ibraz eden her ziyaretçi, dart kampanyasına katılıp iki adet dart oku atma şansı elde edecek. Dart alanına gelerek görevli gözetiminde iki adet ok atma hakkını kullanan kişi, aldığı puanların toplamının yazdığı bir fişi masadaki görevliden alacak. Kampanya süresince yapılan her 100 YTL’lik alışveriş için (tek fişte) aynı prosedür uygulayacak. Kampanya sonucunda en yüksek toplam puanı yakalayan ziyaretçi Renault Megane Coupe Cabriolet sahibi olacak. Puan durumu her gün bir önceki gün veriler dikkate alınarak duyurulacak. 2., 3. ve 4. çift kişilik 3 gece 4 gün Fethiye Lykia World’de rüya gibi bir tatil; 5., 6. ve 7. çift kişilik Çeşme Ilıca Otel’de 2 gece 3 gün tatil; 8., 9. ve 10.’da Bianchi bisiklet kazanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı