REKLAMI GEÇ

Gelin Saldanlı’nın LABADA GURME’si hizmete girdi

Gelin Saldanlı’nın LABADA GURME’si hizmete girdi

Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’nın gelini Gonca Saldanlı, hizmete giren Labada Gurme Restoran ile iş hayatına merhaba dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2018 Perşembe, 11:49

Enerji sektörünün devlerinden Bereket Enerji Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’nın gelini Gonca Saldanlı, Labada Gurme ismindeki restoranıyla hizmet sektöründe.

KOKTEYLLE AÇILIŞI YAPILDI
Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı üzerinde hizmete giren Labada Gurme için dün bir açılış kokteyli düzenlendi. Kokteyle Vali Hasan Karahan başta olmak üzere kent protokolünün önemli isimleri ve iş dünyası katıldı.

YALNIZ BIRAKMADI
Davetlileri Gonca Saldanlı’nın eşi Baran Saldanlı ile birlikte karşılarken, ünlü işadamı Ceyhan Saldanlı da oğlu ve gelinini yalnız bırakmadı. Bereket Enerji Holding’in diğer önemli ismi Ali Yağlı’nın da katıldığı açılış kokteyline ilgi yoğundu.

ŞEF AYDIN DEMİR İMZASI
Gonca Saldanlı Labada Gurme markasını ülkenin önemli isimlerinden Şef Aydın Demir’in danışmanlığı ışığında oluşturdu. Açılışta da hazır bulunan Demir, Labada Gurme’nin mutfağına yönelik konsepti dünya mutfaklarının da içinde bulunduğu kendine özgü bir konseptle oluşturdu.

HEM RESTORAN HEM CAFE

Mobilyadan duvar renklerine iç mimarisi ve tasarımlarıyla da dikkat çeken Labada Gurme, Denizli’nin iddialı mekanlarından biri olacağa benziyor. Aynı zamanda bir cafe havasında da olan mekan, misafirlerin uzun soluklu vakit geçirebilmeleri için de tasarlandı. Menüsünü bu anlamda da zengileştiren Labada Gurme, misfirlerine sıcak soğuk içeceklerin yanı sıra tatlı çeşitleri de sunacak.

MUFTAĞI KONUSUNDA İDDİALI
Gonca Saldanlı, özellikle mutfak konusunda iddalı. Resmi açılışı dün yapılmasına rağmen bir süredir hizmette olan Labada Gurme’nin menüsü konusunda açıklamalar yapan Saldanlı, “Türkiye’nin her yerinden, bize en uygun orijinal tatları bularak misafirlerimize sunuyoruz. Lezzet denemelerimize devam ederek menümüze sürekli yeni ürünler katıyoruz” diye konuştu.

İLK TEPKİLER GÜZEL
“Labada Gurme’yi zihnimizde canlandırdığımızda hedeflediğimiz tatlar vardı. İtalyan pizzası, el yapımı makarnalar, mascarpone peynirden cheesecake gibi” diyen Saldanlı, “Doğru marinasyon ile dinlendirilmiş eşsiz bonfilemiz, yine ekmeğini kendimiz yaptığımız burgerlerimiz gibi mutlaka yakalamak istediğimiz iddialı lezzetleri şimdi misafirlerimize keyifle sunuyor, memnun kaldıklarını belirten güzel yorumlarıyla mutlu oluyoruz” dedi.

KATKI MADDELERİ KULLANILMIYOR
Tatlandırıcı, renklendirici, kıvam arttırıcı, bulyon gibi hiçbir katkı maddesine yer vermediklerinin e altını çizen Gonca Saldanlı, “Her yaştan misafirimize ve kalabalık ailelerimize gönül rahatlığı ile tüketebileceği doğal ve sağlıklı bir mutfak oluşturmak en önemli hassasiyetimiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı