REKLAMI GEÇ

Genç işadamları öğretmenleriyle buluştu

Genç işadamları öğretmenleriyle buluştu

Denizli Genç İşadamları Derneği, Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Genç işadamları kendilerini yıllarca özenerek işleyen ve başarılı bireyler olarak yetiştiren öğretmenleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 10:46

Denizli Genç İşadamları Derneği, Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Genç işadamları öğretmenleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmaya DEGİAD Kurucu Başkanı Gültekin Okay Salgar, geçmiş dönem başkanlarından Oktay Mersin, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, üyeler ve Denizli’nin duayen öğretmenler Özcan Kocabaş, Sabiha Esen, Hilal Contay, Canan Kan, Özkan Dayıoğlu, Fikriye Özkan, Mükerrem Yaşar ve Feridun Mengi katıldı.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenler anısına saygı duruşunda bulunuldu, başkanlar ve öğretmenler tek tek söz alarak unutamadıkları anılarını paylaştı, hatıra fotoğrafları çektirildi.

Keyifli anların yaşandığı, zaman zaman katılımcıların duygulandığı buluşmanın geleneksel hale getirilmesi kararlaştırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı