REKLAMI GEÇ

GESİFED Aydın’da derneklerle bir araya geldi

GESİFED Aydın’da derneklerle bir araya geldi

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Üyeleri (GESİFED) “GESİFED Bölge Kalkınması için Kurum Kapasitesini Geliştiriyor” Projesi kapsamında Aydın’da derneklerle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2018 Cuma, 10:42

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın’da Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD), Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) ve Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) üyeleri ile “GESİFED Bölge Kalkınması için Kurum Kapasitesini Geliştiriyor” Projesi kapsamında bir araya geldi.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’dan teknik destek almaya hak kazanan projenin çalışmalarını yürüten GESİFED toplantı; mevcut durum analizi, beklentiler, hedefler, gelecek vizyonu ve proje amacı konularında üyeleri ile interaktif bir çalışma gerçekleştirdi.

“Güçlü Kurum Güçlü Ege” sloganı ile projeye başladıklarını belirten Federasyon Başkanı Av. Aysun NALBANT, federasyon olarak üyesi oldukları Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) hakkında, bilgi verirken, Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Büyük Menderes ve Jeotermal Enerji konularında etkinlik ve proje çalışmaları yapılması önerisinde bulundu.

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aysun NALBANT ve beraberindeki federasyon yönetim kurulu üyeleri Aydın’da üye derneklerimizin önderliği ile detaylandırılacak tüm etkinliklerde derneklerimizin yanında ve destekçisi olacaklarını belirttiler. Diğer taraftan yapılan toplantıda, Büyük Menderes ve Jeotermal Enerji konularında kamuoyunda farkındalık yaratacak çalışmalara başlanması konusunda karar alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı