REKLAMI GEÇ

GESİFED’de nöbet değişimi

GESİFED’de nöbet değişimi

Denizli merkezli tek federasyon ve Aydın-Denizli-Muğla’da iş dünyası temsilcisi STK’ların çatı örgütü olan GESİFED, 8. seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Gültekin Okay Salgar, başkanlık görevini Aysun Nalbant’a devretti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2018 Perşembe, 13:37

Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu, seçimli olağan genel kurul toplantısını, üye kurumların katılımı ile gerçekleştirdi.

İstanbul Merkezli Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu üyesi de olan GESİFED’in genel kuruluna DEGİAD, DESİAD, İş ve Meslek Kadınları Derneği, Denizli Soroptimist Kulübü, GİKAD, AGİKAD, TÜSİAD, DİMSİAD, BESİAD ile DİGİAD delegeleri katıldı.

Yapılan seçimde GESİFED başkanlığına, Gültekin Okay Salgar başkanlığındaki yönetimde başkan yardımcılığı görevini yürüten Aysun Nalbant seçildi.

Genel kurulda tüzük değişikliği yapılarak, Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu olan ismi, iş dünyasında yer alan kadınların varlığının ve gücünün yok farz edilmemesi düşünceleriyle, adındaki “iş adamı” ibaresini kaldırdı.

GESİFED’in yeni ismi oy birliği ile ”Güney Ege Sanayi Ve İş Dünyası Federasyonu” olarak değiştirildi.

Görevi devreden başkan Gültekin Okay Salgar, yeni yönetime başarılar diledi ve her daim destekçi olma sözü verdi.

Yeni Başkan Aysun Nalbant da kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Nalbant, “Denizli’nin bölgeye hitap eden tek federasyonuna başkan seçilmekten duyduğu onuru ifade etti.

GESİFED’in yeni yönetimi; Başkan Aysun Nalbant, Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, Muğla Genişlemeden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Emre Köroğlu, Aydın Genişlemeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Deniz, Sayman Şule Yılmaz, Genel Sekreter Sedat Doğaç, üyeler Orçun Alptekin, Mehmet Cillov, Bekir Serdar Mutlubaş, Mustafa Kemal Şahan, Ayşe Merih Balkanay, Özlem Köseoğlu, Neslihan Nazlıoğlu, Emel Uşaklı ve TÜSİAD temsilcisi Naile Göçen Çukurova’dan oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı