REKLAMI GEÇ

Harbiye Restoran ile ikisi bir arada

Harbiye Restoran ile ikisi bir arada

Çin Mutfağı da var canlı müzikli restoranı da. Denizli’nin sevilen turizmcisi Şeref Karakan’ın oğlu Şafak Karakan, Harbiye Restoranla yeme-içme sektörüne girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2018 Cumartesi, 12:35

Colossae Otel’in emektar genel müdürü Şeref Karakan’ın kendisi gibi turizm sektöründe olan oğlu Şafak Karakan, Harbiye Restoran ile yeme-içme sektörüne adım attı.

Uzun yıllar turizmle uğraşan Şafak Karakan, Pamukkale Mahalesi’nde traverten manzaralı restoran ile iddialı bir başlangıç yaptı.

İki ayrı bölümden oluşan restoranın bir bölümü Çin mutfağı ve lokantası olarak hizmet verirken diğer bölümü hafta boyunca canlı müziğin olduğu restoran olarak hizmet veriyor.

Şafak Karakan yeni açılan restoranında önceki akşam gazetecileri aradı. Eşleriyle birlikte Karakan’ın davetlisi olarak eğlenen gazeteciler adına kısa bir konuşma yapan Boyacı, yoğun iş temposu arasında böylesine hoş bir mola vermenin gazeteciler açısından önemine değinirken Şafak Karakan’a meslektaşları adına teşekkür etti.

Amaçlarının Denizli’ye iyi lezzetler sunan, insanların kendilerini huzurlu hissettiği, ailecek yemek yiyip eğlenebilecekleri nezih bir mekan kazandırmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Penceresinden doğa harikası Pamukkale travertenlerinin göründüğü Çin Lokantasıyla yabancı turistlerin yoğun ilgisini çeken Harbiye Restoran’ın mutfağındaki Çinli aşçılar Baoli Shen ve Habin Yang deyim yerindeyse harikalar yaratıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı