REKLAMI GEÇ

Honda keyfini yaşadılar

Honda Plaza Sadıkoğlu, motor teknolojisi nedeniyle, rakiplerine göre hacim aynı olmasına rağmen en yüksek performansa sahip otomobillerini Denizli halkı ile tanıştırdı.

/ DENİZLİHABER / 20 Haziran 2007 Çarşamba, 00:00

Honda Plaza Sadıkoğlu, Denizlili otomobil tutkunlarını Honda markala araçlarla test sürüşü aktivitesinde buluşturdu. CR-V,Accord, Cıvıc HB, Cıvıc Sedan, Cıty modelleri ile test sürüşü yapan otomobil tutkunları araçlara hayran kaldıklarını belirtti.

Honda Plaza Sadıkoğlu’nda yapılan test sürüşü aktivitesi öncesi bir konuşma yapan Satış Müdürü Pınar Öngören, “Honda markası yüzde 100 sadık müşterisi olan tek markadır. Honda kullanan bir kişi, kulanım kolaylığı, rahatlığı ve performansı nedeni ile bir daha asla başka marka kullanamaz. Honda, motor teknolojisi ile de rakiplerine göre hacim aynı olmasına rağmen en yüksek performansa sahip otomobilleri üretmektedir. Ve yakıt anlamında dizelleri kıskandıracak kadar ekonomiktir. Uçak sanayisinden tutun da dünyada ilk defa insan özelliklerine ve hareketlerine sahip robotu yani ASİMO’yu da çıkaran Honda’dır.Özetle Honda teknolojiyi en yakın takip eden ve kendini sürekli geliştiren bir markadır” dedi.

Honda Plaza’nın, Denizli halkına, 28 Nisan 2006 itibariyle servis ve yedek parça, 15 Mayıs 2006 itibariyle de satış olarak 4 bin 600 metrekarelik bir alanda 40 çalışanı ile hizmet vermeye başladığını ifade eden Öngören, “1 yıldır gördüğümüz ilgi ve destekler bizi inanılmaz mutlu etti. Bu sürede bizler elimizden gelenin daha fazlasını yaparak imaj ve kalitenin birleştiği Honda markasını hak ettiği yerde konumlandırdık. Satışları her geçen gün daha da yukarılara taşıyan markamız Denizli binek otomobil pazarında 2. sırada yer alıyor. Hedefimiz 1. sıraya yükselmek.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı