REKLAMI GEÇ

HONDA PLAZA SADIKOĞLU’NDA BAHAR KAMPANYASI

HONDA PLAZA SADIKOĞLU’NDA BAHAR KAMPANYASI

Her zaman olduğu gibi müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Honda Plaza Sadıkoğlu, Honda araç sahipleri için bahara özel bir servis kampanyası başlattı.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2010 Cumartesi, 18:15

Denizli’de 1947 yılından bu yana dostluk, kalite, güven ve imajı birleştiren Sadık Grubu bünyesinde yer alan Honda markası, satış ve servis müşterilerine en iyi hizmet vermek için çaba gösteriyor. Her zaman olduğu gibi müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan Honda Plaza Sadıkoğlu, Honda araç sahipleri için bahara özel bir servis kampanyası başlattı.

Kampanya 15 Mayıs’a kadar sürecek
Honda Plaza Sadıkoğlu Servis Müdürü Yusuf Şensüren, 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında sadece Honda Plaza Sadıkoğlu bünyesinde uygulanacak olan bir bahar kampanyası düzenlediklerini söyledi. Şensüren, “Kampanyamızda tüm Honda modellerine ücretsiz check-up, 40 nokta kontrolü, yedek parça ve işçilikte yüzde 10 indirimlerle hizmet veriyoruz. Ayrıca bünyemizde, detaylı iç ve dış temizlik, boya-koltuk-motor koruma gibi araç estetik ve egzoz emisyon hizmetleri de vermekteyiz. Ayrıca periyodik bakımların zamanında ve yetkili servisler tarafından yapılması, aracın sağlıklı, performanslı ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Yetkili servislerde yapılan işçiliğin ve satılan yedek parçanın garantili olması büyük önemli bir ayrıntı” dedi.

“Honda araçlara en iyi biz bakıyoruz”
Şensüren, “Yaptırmış olduğunuz her türlü işlem için eğitimli ve konusunda uzman personelimiz hizmet veriyor, bu nedenle müşterilerimizin memnuniyeti en üst seviyede sağlanmış oluyor. Sonuç olarak yetkili servislerde karşınızda ciddi muhataplar buluyorsunuz. Yani tüm Honda araçlara en iyi biz bakıyoruz. Markamızın kalitesi ve vermiş olduğu güveni de 6 yıl/150 bin km tam garanti hizmeti ile göstermiş oluyoruz. Tüm Honda müşterilerini 15 Nisan–15 Mayıs tarihleri arasındaki bahar kampanyamıza bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Hüseyin ÇALIM   -  Bağlantı 11 Haziran 2014, 20:34

20 LS 914 PLAKALI 2004 model Honda Civic aracımı geçen yıl aldım.İlk bakımını da servisiniz de yaptırdım.Adıma kayıtlı araç ile ilgili olarak bu kampanyadan hiç bilgilendirilmedim.ÜZÜLDÜM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı