REKLAMI GEÇ

İşadamı tüm çalışanlarını geziye gönderiyor

İşadamı tüm çalışanlarını geziye gönderiyor

Denizlili işadamı Derya Baltalı işçilerinin talebini geri çevirmedi, 2200 çalışanına Çanakkale gezisi sözü verdi. İlk kafile dün akşam yola çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2017 Cumartesi, 10:18

Son dönemlerde yerel yönetimlerin Çanakkale gezisi organizasyonları yapması, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve işadamı Derya Baltalı’nın sahibi olduğu Deniz Tekstil ve Hürsan çalışanlarının da dikkatini çekti.

Çalışanlar patronlarından gezi talebinde bulununca işadamı Derya Baltalı da bu talebi geri çevirmedi.

Her iki fabrikada toplam 2200 çalışanı bulunan Baltalı, tüm giderlerini kendisinin karşıladığı gezi programını başlattı.

Hürsan’dan 265, Deniz Tekstil’den ise 348 çalışan dün gece Bayramyeri’ndeki Ulu Cami’nin yanından topluca Çanakkale gezisine başladı. İşçileri taşıyan araçlar 14 otobüslük bir konvoy oluşturdu.

Çanakkale’de Kilitbahir Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Seddürbahir Yahya Çavuş Şehitliği, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Avustralya Anıtı, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı Yeni Zelanda Anıtı ve Atatürk Anıtı’nı ziyaret edecek kafile daha sonra Truva Atı’nı görüp Aynalı Çarşı’yı dolaşacak. Programdan zaman kalması durumunda Çimenlik Kalesi de geziye dahil edilecek.

Her iki firma çalışanlarının 4 ayrı kafile halinde Mayıs ayı içinde gezilerin tamamlaması bekleniyor. İşadamı Baltalı bir sonraki kafilede isteyen çalışanların olması durumunda Anıtkabir gezisi de düzenleyeceklerini kaydetti. Tüm masraflarını üstlendiği geziye ilişkin görüşlerini paylaşan işadamı Derya Baltalı, “Çalışanlarımız çok istiyorlardı. Ben de onlar üzülmesin istedim. Ülkemizin düşman işgalinden kurtulması, vatanın birlik ve bekası için canlarını veren 250 bin şehidimizin kahramanca savaştığı bu mukaddes toprakları  görmelerini istedim. İlk grubumuz Çanakkale gezisine katıldı. İsteyen olursa Anıtkabir grubu da oluşturacağız. Gezi programı sırasında bir nedenle katılamayan çalışanlarımız olursa onların haklarını saklı tutacağız. İlerleyen dönemde bu haklarını kullanacaklar” diye konuştu.

Yorumlar

Yusuf   -  Bağlantı 15 Nisan 2017, 20:17

Helal olsun size

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı