REKLAMI GEÇ

İssimo’dan Okyanusta Bahar

İssimo’dan Okyanusta Bahar

İssimo Home ile çalışan yaklaşık 200 civarında bayii Denizli’de buluştu. Colossae Otel ve işletmenin Göveçlik’teki tesislerinde düzenlenen etkinlikte markanın “Okyanusta Bahar” koleksiyonu da tanıtıldı

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2007 Salı, 00:00

Denizli’nin önemli ev tekstili firmalarından İssimo Home’un bayiler toplantısı gerçekleştirildi. İssimo Home ile çalışan yaklaşık 200 civarında bayiinin katılımıyla yapılan etkinlik, Colossae Otel ve işletmenin Göveçlik’teki tesislerinde gerçekleşti..

Bayi ve davetlilere verilen kokteylde markanın, “Okyanusta Bahar” koleksiyonu da tanıtıldı. Kokteyle, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İssimo Home’un yurt çapındaki bayileri ve çok sayıda sanayici katıldı.

“MARKAMIZ ATILIMLARINI SÜRDÜRÜYOR”

İssimo Home, Seremoni Prodüksiyon ve aynı zamanda Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı olan İsmail Yılmaz, tanıtım programı öncesinde marka ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yılmaz: “Üç yıl önce ortaya koyduğumuz İssimo markası, önemli atılımlar yapmayı sürdürüyor. Ticaret yaşamına moral kazandırması ve renk katması açısından bu tür etkinlikler, Denizli ve ülke sanayisi adına oldukça büyük öneme sahip” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı