REKLAMI GEÇ

İstiklal Emlak yeni yerinde

İstiklal Emlak yeni yerinde

Denizli’de emlak sektörünün önde gelen firmalarından İstiklal Emlak, yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2010 Cuma, 16:50

Denizli’de, 15 yıldan bu yana emlak sektöründe hizmet verdiklerini ifade eden İstiklal Emlak Sahibi Ramazan Kan, daha profesyonel ekiple çalışmaya devam edeceklerini söyledi. İstiklal Caddesi üzerinde yeni yerine taşınan İstiklal Emlak, düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine İl Genel Meclisi Genel Sekteri ve Orman Bölge Müdürü Adem Oklu, Çevre ve Orman İl Müdürü Hamdi Akan, Emlakçılar Odası Federasyon Başkanı Hacı Ali Taylan ve il genelinde emlak işi ile uğraşan firmaların temsilcileri katıldı. Yaşanan ekonomik krizden inşaat ve emlak sektörünün çok fazla etkilendiğini ancak, krizin etkilerinin piyasa üzerinden kaybolmaya başladığını belirten Ramazan Kan, “Denizli’de 15 yıldan bu yana emlak sektöründe hizmet veriyoruz. Krizin etkileri bitme noktasına geldi. Sektörde işlerimizin daha da açılacağını düşünüyorum. Onun için müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için yeni yerimize taşındık. Sektörde profesyonel bir ekiple müşterilerimizin yanında olacağız” dedi.

Denizli’de oda çalışmaları ile birlikte emlak sektörüne kalitenin geldiğini, her önüne gelenin artık emlakçılık yapamadığını hatırlatan Ramazan Kan, “Sektörde yaşanan karmaşa ve korsan iş yapanlar artık bitme noktasına geldi. Seyyar emlakçılardan da kurtuluyoruz. Bizim gibi köklü firmalar daha güzel hizmet sunmaya devam ederse, yaşadığımız sorunların hepsi biter. Odaya kayıt olmayan, gerekli kursları ve hizmet içi eğitimleri almayanlara çalışma izni verilmiyor. Bu da sektörde kaliteyi getiriyor” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi İl Genel Meclisi Genel Sekteri ve Orman Bölge Müdürü Adem Oklu ve Emlakçılar Odası Federasyon Başkanı Hacı Ali Taylan tarafından birlikte kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı