REKLAMI GEÇ

Kadın istihdamında AYDEM farkı

Kadın istihdamında AYDEM farkı

AYDEM’e ödül üstüne ödül. Capital Dergisi tarafından “istihdamını en çok artıran şirket” olarak belirlenen AYDEM, Değişim Liderleri Derneği tarafından da kadın istihdamına katkısından dolayı ödüllendirildi. AYDEM’in 1006 çalışanının 552’si, 44 yöneticisinin de 23’ünü kadınlar oluşturuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2016 Çarşamba, 11:59

Enerji piyasasındaki yatırımları ve çalışmalarıyla ön plana çıkan AYDEM, istihdam rakamları ve katkılarıyla da dikkat çekiyor. AYDEM, istihdam alanında gerçekleştirdiği atılımlar ile iki ödülü birden aldı.

denizli-kadin-istihraminda-aydem-farki-1

İSTİHDAMINI EN ÇOK ARTIRAN ŞİRKET
Capital Dergisi tarafından 2015 rakamlarıyla hazırlanan “Capital 500 Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasında AYDEM, “İstihdamını en çok arttıran şirketler” arasında birinci oldu. Düzenlenen törende şirketi adına ödülü AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı aldı. Saldanlı, “Sürdürülebilir başarıyı, değerli çalışanlarımızdan aldığımız enerji ile sağlıyoruz. Bereket Enerji Grubu olarak sektörümüzde üretim ve istihdama büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda 500 şirket arasında istihdam artışında birinci olmamız gurur verici” diye konuştu.

KADIN İSTİHDAMINDA ÖNEMLİ RAKAMLAR
AYDEM çalışan sayısındaki eşitlikçi oranı ve istihdamdaki gücüyle de ödül almaya devam ediyor. Kadın istihdamına katkılarından dolayı 2016 Değişim Liderleri Derneği (DLD) Ödülü’nü de AYDEM kazandı. AYDEM’in 1006 çalışanının 552’sini, 44 yöneticisinin de 23’ünü kadınlar oluşturuyor.

Ödülü, AYDEM adına Urla Bölge Sorumlusu Seda Tınas aldı. Ödül töreninde konuşan DLD Genel Müdürü Aslı Olgunlar, “AYDEM, kadınların iş hayatındaki rolüne değer veren ve bunu destekleyen bir şirkettir. AYDEM bunu sözle değil, icraat ile yapmaktadır. Ayrıca kadın istihdamında çok önemli adımlar atmaya devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı