REKLAMI GEÇ

KEÇECİ ANADOLU’NUN EN ETKİN 5 İŞ ADAMINDAN BİRİ SEÇİLDİ

KEÇECİ ANADOLU’NUN EN ETKİN 5 İŞ ADAMINDAN BİRİ SEÇİLDİ

Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl beşincisi yapılan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırması sonuçları açıklandı. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci dördüncü sırada yer aldı. Keçeci geçen yılki listede 5. sıradaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2015 Pazartesi, 16:15

Her yıl “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi”, “Anadolu Markaları” gibi saygın araştırmalar yapan ve bu araştırmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaşan Ekonomist Dergisi, bu yıl beşincisi yapılan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçlarını bu hafta yayınlanan sayısında okuyucuları ile paylaştı.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin dördüncü sırada yer aldığı araştırma sonuçlarında, ilk sıra yine Gaziantep’in dev şirketi Sanko Holding’in onursal başkanı Abdülkadir Konukoğlu’nun oldu. Hatay ve Osmaniye’den dev bir demir-çelik grubu çıkaran Tosyalı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, dördüncü sıradan ikinci sıraya yükseldi. Kayseri’nin devi Boydak Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak ise bu yıl üçüncü sırada yer aldı.

Ekonomist Dergisi, ilk olarak 2011 yılında, İzmir, İstanbul ve Ankara dışında kalan Anadolu illerindeki iş insanlarını mercek altına alarak, bulunduğu bölgeye en çok katkıyı sağlayan 50 iş insanını seçmişti. Geçen sene açıklanan listede beşinci olan Keçeci, bu yıl bir üst sıraya ilerleyerek dördüncü sırada yerini aldı. Ekonomist Dergisi tarafından yapılan bu araştırmanın temel kriteri, seçilmiş olan isimlerin bulundukları bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine, istihdamına sundukları katkı olup; Müjdat Keçeci’nin bu başarısı, gerek Denizli Sanayi Odası Başkanı olarak gerekse bireysel olarak Denizli’ye yaptığı ekonomik ve sosyal katkılarla açıklanıyor.

Anadolu’nun farklı şehirlerinden birçok önemli sanayicinin yer aldığı listede Denizlili olarak yer almaktan gurur duyduğunu ifade eden Keçeci, “Benim koyu bir Denizli milliyetçisi olduğumu herkes bilir. Gerek Denizli gerekse bölgemiz için yaptığım çalışmalar, son yıllarda gündemimin hep ilk sıralarında yer aldı. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların tüm Türkiye tarafından fark edilmesi, bizim doğru yolda olduğumuzu ve iyi şeyler yaptığımızı gösteriyor ve bu da bize mutluluk veriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı