REKLAMI GEÇ

Keçeci en etkili 50 iş insanı listesinde

Keçeci en etkili 50 iş insanı listesinde

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı ve Er-Bakır Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci, Ekonomist dergisinin gerçekleştirdiği “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasında beşinci sırada yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2014 Perşembe, 13:06

Ekonomist dergisince daha önce dört kez yapılan “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi. Jürinin değerlendirmesinde, ilk sırayı Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, ikinci sırayı Boydak holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, üçüncü sırayı da TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz aldı. Keçeci ise bu listenin beşinci sırasında bulunuyor.

KEÇECİ İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME
Dergide, Keçeci ile ilgili bölümde şu bilgilere yer verildi:
Erioğlu ve Abalıoğlu ailelerinin önderliğinde kurulan Er-Bakır, Türkiye’nin elektrolitik bakır tel üreten iki şirketinden biri. Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) ve Ahmet Nuri Erikoğlu (ANE) holdinglerinin bir iştiraki olarak kurulan şirket, zamanla kurumsal bir kimliğe büründü. Aradan geçen 33 yılda gerçekleştirdiği yatırım ve üretim hamleleriyle Anadolu’nun önde gelen şirketleri arasına girdi.

Şirketin yıllar içerisinde bu denli büyümesinde Müjdat Keçeci’nin payı büyük. Anadolu’nun en etkin isimleri listesinde üst sıralarda yer alan Keçeci, genel müdür olarak işe başladı Er-Bakır’da bugün yönetim kurulu üyeliği görevini yürütüyor.

2005 yılında bu yana DSO başkanlığını da yapan Keçeci, TOBB Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi, TOBB Sanayi Odaları Konsey Üyesi, KOBİ Girişim Sermayesi ve Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, DESAV Yönetim Kurulu Üyesi, DOÇEV Yönetim Kurulu Üyesi.

Yorumlar

serhan ulu   -  Bağlantı 4 Nisan 2014, 10:02

gurur duydum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı