REKLAMI GEÇ

KOCA USTA’NIN İLK KONYA TALİHLİSİ BELİRLENDİ

KOCA USTA’NIN İLK KONYA TALİHLİSİ BELİRLENDİ

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde, yaklaşık 10 ay önce hizmet vermeye başlayan Konyalı Koca Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebabı’nın, Şeb-i Arus törenleri için düzenlediği kampanyada, Nisan ayı talihlisi belirlendi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2010 Cumartesi, 19:39

Konyalı Koca Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebabı, Mart ayı sonunda, çekilişle belirleyeceği müşterilerini, Aralık ayında Konya’da gerçekleştirilecek olan Şeb-i Arus törenlerine göndermek için bir kampanya başlatmıştı. Kampanya çerçevesinde, Konyalı Koca Usta Etlik Ekmek ve Fırın Kebabı’nda, 10 TL ve üzerindeki bir fiyata yemek yiyen müşterilere, çekiliş kuponu verildi. Kuponu doldurup, firmaya teslim eden müşteriler arasından, Kasım ayı sonuna kadar sürecek kampanyada, her ay bir talihli belirlenecek. Bu çerçevede, Nisan ayı boyunca çekiliş kuponu dolduran 3 bin müşteri arasından, Nisan ayı talihlisini, Konyalı Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin belirledi.

Firmanın iki ortağı Emin Kiraz ve Koca Usta lakaplı Hasan Ercan, biriken kuponları biriktirdikleri kutuyu, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’e açtırdı. Ertekin, 3 bin çekiliş kuponunun bulunduğu kutudan, Nisan ayı talihlisini belirledi. Ertekin tarafından
yapılan çekilişle Ercan Karakuş isimli vatandaş Nisan ayı asil talihlisi olarak belirlendi. Hasan Öngören ve Hüseyin Bilgin de yedek talihli olarak tespit edildi.

Kasım ayı sonuna kadar her ay devam edecek çekilişle, toplam 8 çift, 2 gün 1 gece Konya’da firma tarafından misafir edilecek, Şeb-i Arus törenlerine katılacak. Talihliler, 7-17 Aralık tarihleri arasında yapılan Şeb-i Arus törenlerine, kendileri için uygun olan günlerde katılacak.

Firma ortağı Emin Kiraz, “Belirleyeceğimiz 8 çifti, Konya’daki Şeb-i Arus törenlerinde, her şey bize ait olmak üzere, 2 gün 1 gece ağırlayacağız. Amaç, müşterilerimize Konya kültürünü tanıtmak ve onları Mevlana ile buluşturmak” dedi.

Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de kendisinin Konyalı, eşinin ise Denizlili olduğunu belirterek, “Buranın açılışında, ‘Burası sadece yemek yenen bir yer değil, Konya ile Denizli arasında bir köprü olacak’ demiştim. Öyle de oluyor. Başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı