REKLAMI GEÇ

Koca Usta’nın Mayıs talihlisi belirlendi

Koca Usta’nın Mayıs talihlisi belirlendi

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde hizmet veren Konyalı Koca Usta Etli Ekmek, çekilişle belirlediği müşterilerini, Aralık ayında Konya’da gerçekleştirilecek olan Şeb-i Arus törenlerine gönderecek. Mayıs ayı talihlisini, DTO Başkanı Özer belirledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2010 Perşembe, 16:31

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde hizmet veren, Konyalı Koca Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebabı, Şeb-i Arus törenleri için kampanya düzenledi. Hem Konya kültürünü tanıtmak hem de müşterilerine farklı bir hizmet sunmak isteyen firma, Konya’da, Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Mevlana Şeb-i Arus törenlerine, Denizli’den 8 çifti gönderecek.

Mayıs ayının talihlisini düzenlediği çekişle belirleyen Konyalı Koca Usta sahibi Emin Kiraz, “Denizli’de bize gösterilen ilgiye biz de bir karşılık vermek istedik. Tanıtım amacıyla da olsa bir kampanya düzenlemek istedik. 1 Nisan’dan itibaren, her ay, Konya’daki Şeb-i Arus törenlerine katılacak bir çiftçi belirliyoruz. Aralık ayına kadar 8 ayda, Konya’da 1 gece 2 gündüz konuk edeceğimiz 8 çiftçi belirleyeceğiz. Orada müşterilerimize hem Konya’yı gezdirip tanıtacağız hem de Şeb-i Arus törenlerine katılmalarını sağlayacağız” dedi.

Koca Usta olarak bilinen Hasan Ercan da 10 TL ve katlarında alışveriş yapan müşterilere, çekiliş kuponu verdiklerini, Nisan’da talihlileri belirlemeye başladıklarını belirterek, Kasım ayı sonuna kadar her ay çekilişle, törenlere katılma hakkı elde edecek müşterilerini belirleyeceklerini söyledi. Hasan Ercan, “Genelde Aralık’ın 7’si ile 17’si arasında Konya’da yapılan törenlere, müşterilerimizi götüreceğiz. 8 ayda 8 çift belirlenecek. Gezi için tam tarih belirlemedik, müşterilerimizin isteklerine göre 1 gece 2 gündüzlük geziyi, hafta içi ya da hafta sonu yapabileceğiz. Kalınacak oteller ve gezilecek yerler belirlendi” dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in de katıldığı çekilişte, Mayıs ayının talihlisi 40 yaşındaki Hasan Bozkurt isimli vatandaş oldu. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer de talihliyi telefonla arayarak tebrik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı