REKLAMI GEÇ

Koçtaş’ta Haziran etkinlik ayı

Koçtaş’ta Haziran etkinlik ayı

Koçtaş’ın Denizli mağazası, Haziran’da etkinliklerle dolup taşacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2010 Cuma, 17:36

Evlerin güzellik merkezi Koctaş, Denizli mağazasında düzenlediği etkinliklerle günlük hayatın önemli bir parçası haline geliyor. Haziran ayını, Denizli mağazasında düzenleyeceği keyifli ve renkli etkinliklerle geçirecek olan Koçtaş, Babalar Günü’ne özel bir takım etkinlikler de organize edecek. Koçtaş’ta Haziran ayında çocuklar için kukla atölyesi etkinliği düzenlenecek.

Babalar Günü’nde birbirinden güzel aktiviteler Koçtaş’ta
Koçtaş’ın Denizli mağazasında Babalar Günü için keyifli etkinlikler düzenleniyor. En değerli varlığınız babanızı bu özel gününde kendi el emeğinizle ürettiğiniz bir hediye ile mutlu etmek istiyorsanız, Koçtaş mağazasındaki bu etkinliği katılabilirsiniz. Babanızla beraber çekileceğiniz fotoğrafları bir albüm olarak düzenleyip, ona anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Etkinlik, 20 Haziran Pazar günü, 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Koçtaş Denizli’de kukla atölyesi
Koçtaş Denizli mağazasında, 13 Haziran günü, 14.00-18.00 saatleri arasında kukla atölyesi etkinliği düzenlenecek. Anne, baba ve çocuklarıyla birlikte katılabileceği kukla atölyesinde, çocuklar eğlenirken yaratıcılıklarını da ortaya çıkaracak. Her ailenin ilgi alanları doğrultusunda bir kukla hazırlayacağı atölyede, ebeveynler çocuklarıyla ortak bir yaratım sürecine girerken, aynı zamanda aralarındaki iletişimi de güçlendirmiş olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı