REKLAMI GEÇ

KONYALI KOCA USTA, KONYA’YA GÖNDERİYOR

KONYALI KOCA USTA, KONYA’YA GÖNDERİYOR

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde hizmet veren Konyalı Koca Usta Etli Ekmek, çekilişle belirleyeceği müşterilerini, Aralık ayında Konya’da gerçekleştirilecek olan Şeb-i Arus törenlerine gönderecek.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2010 Cuma, 16:34

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde, yaklaşık 9 ay önce hizmet vermeye başlayan Konyalı Koca Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebabı, Şeb-i Arus törenleri için kampanya düzenledi. Hem Konya kültürünü tanıtmak hem de müşterilerine farklı bir hizmet sunmak isteyen firma, Konya’da, Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Mevlana Şeb-i Arus törenlerine, Denizli’den 8 çifti gönderecek.

Kampanyanın tanıtımı için firmanın iki ortağı Emin Kiraz ve Koca Usta lakaplı Hasan Ercan, Konyalı Koca Usta’da basın toplantısı düzenledi. Firma ortaklarından Emin Kiraz, 9 ay önce Denizli’de başladıkları serüvende iyi bir noktaya geldiklerini belirterek, “Denizli’de bize gösterilen ilgiye biz de bir karşılık vermek istedik. Tanıtım amacıyla da olsa bir kampanya düzenlemek istedik. 1 Nisan’dan itibaren, her ay, Konya’daki Şeb-i Arus törenlerine katılacak bir çiftçi belirleyeceğiz. Aralık ayına kadar 8 ayda, Konya’da 1 gece 2 gündüz konuk edeceğimiz 8 çiftçi belirleyeceğiz. Orada müşterilerimize hem Konya’yı gezdirip tanıcağız hem de Şeb-i Arus törenlerine katılmalarını sağlayacağız” dedi.

Koca Usta olarak bilinen Hasan Ercan da 10 TL ve katlarında alışveriş yapan müşterilere, çekiliş kuponu vereceklerini, Nisan’dan başlayarak, Kasım ayı sonuna kadar her ay çekilişle, törenlere katılma hakkı elde edecek müşterilerini belirleyeceklerini söyledi. Hasan Ercan, “Genelde Aralık’ın 7’si ile 17’si arasında Konya’da yapılan törenlere, müşterilerimizi götüreceğiz. 8 ayda 8 çift belirlenecek. Gezi için tam tarih belirlemedik, müşterilerimizin isteklerine göre 1 gece 2 gündüzlük geziyi, hafta içi ya da hafta sonu yapabileceğiz. Kalınacak oteller ve gezilecek yerler belirlendi” dedi.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, Konyalı Koca Usta’da 10 TL ve katları tutarında, yemek yemeleri ve kendilerine verilecek çekiliş kuponunu doldurup teslim etmeleri yeterli olacak. Nisan ayından itibaren her ay, Denizli protokolünden bir kişinin katılacağı çekilişle, ayın talihli çifti belirlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı