REKLAMI GEÇ

Kuşgölü Mermer’den 6 yeni ürün

Kuşgölü Mermer’den 6 yeni ürün

Denizli’de 2002 yılından beri doğal taş sektöründe hizmet veren Kuşgölü Mermer, (K275GMSTONE) bu yıl 2. kez katıldığı İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda 6 yeni ürününü, bol ışıklı ve dikkat çekici standında sergiledi. Kuşgölü Mermer, fuarı gezen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2016 Çarşamba, 09:53

Denizli’de 2002 yılında fason kesim ile doğal taş pazarına giren KGMSTONE, 2004 yılında kendi beyaz traverten ocağını açarak işlemeye başladı. İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknoloji Fuarı’nda 2.kez yerini alan KGMSTONE, farklı bir stant konseptiyle ziyaretçilerin karşısına çıktı, 6 yeni ürününü sergiledi.

denizli-izmir-fuari-us-golu-mermer-2

ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR
Denizli’de 3 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 40 bin metrekarelik fabrikasında yıllık yaklaşık 100 bin metreküp doğal taş işleyen KGMSTONE, bünyesinde 70 kişiyi istihdam ediyor. Kuşgölü Mermer firma sahibi Abdullah Koç, ürün yelpazelerinin her geçen yıl genişlediğini belirterek, 2005 yılında Ivory Picasso diye bilinen ürünü ile piyasaya çıktıklarını ifade etti.

denizli-izmir-fuari-us-golu-mermer-3

Koç, 2.3X4.8, 4.8X10, 17X30 klasik patlatma mozaik ebatlarının yanısıra 17×52, 15×60 fileli-filesiz patlatma modellerinin her rengini, bambu, kübik cilalı-honlu paneller, fantastik set denilen en yeni ürünüyle, ayrıca legder paneli, magma paneli patlatmalarıyla dünya pazarlarında yerlerini aldıklarını vurguladı.

İHRACATININ YÜZDE 95’i DENİZ AŞIRI ÜLKELERE
Hindistan, Endonezya ve Uzakdoğu ülkelerine blok satış gerçekleştirdiklerini söyleyen Koç, ihracatının yüzde 95’ini deniz aşırı ülkelerin oluşturduğuna dikkat çekti. Koç, Kanada ve Avustralya, Afrika Bölgesi’nde ise Gana, Nijerya, Angola, Orta Doğu’da İsrail ve Lübnan, Avrupa’da da Çek Cumhuriyeti ve Romanya ile çalıştıklarını vurguladı. Almanya ile yeni anlaşmalar yaptıklarını da anlatan Koç, en kısa zamanda Almanya’ya da doğal taş ihracatına başlayacaklarını kaydetti.

KALİTE VE İLKELERİMİZDEN ÖDÜN VERMEYİZ
Denizli’de 2002 yılında sektöre girmelerine rağmen kısa sürede bu alanda adlarını duyurmaların nedenini ilkelerinden ve kaliteden ödün vermemelerine bağlayan KGMSTONE ortaklarından Abdullah Koç, “Sektöre girdiğimizde rekabetin ne kadar can yakıcı olduğunu gördük. Ama ayakta kalmak ve kendimize yer edinebilmek için firma olarak ilkelerimizden ve kalitemizden ödün vermememiz gerektiğinin farkındaydık. Bu doğrultuda 14 yıldan beri sektörde hizmet vermek için mücadele ediyoruz. Amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için en üst memnuniyeti sağlamak” dedi.

denizli-izmir-fuari-us-golu-mermer-1

BEKLENTİ DÜŞÜK OLUNCA
İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda 2. kez stant açtıklarını belirten Koç, fuarla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:
“İzmir Fuarı’na 2.kez katılıyoruz. İlk kez 2005 yılında stant açmıştık. Uzun yıllar katılmadık. Geçtiğimiz yıl ve bu yıl yeni fuarda yerimizi almak istedik. Geçtiğimiz yıl fuar alanı yeni olmasına, bir takım aksaklıkların yaşanmasına rağmen ziyaretçi yüz güldürmüştü. Ancak bu yıl yaşanan terör olayları nedeniyle çok yüksek bir beklenti içine girmemiş olmamıza rağmen son iki gündeki ziyaretçi profili bizi memnun etti. Fuar sonrası bu tanşıklıkları güzel neticelendireceğimizi düşünüyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı