REKLAMI GEÇ

MARBLE 2015 kapılarını açtı

MARBLE 2015 kapılarını açtı

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı MARBLE 2015-21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir’de açıldı. Denizli’den 72 firmanın katıldığı fuar Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 16:26

İzmir, mermer ve doğaltaş sektöründe dünya çapında bir buluşmaya daha evsahipliği yapıyor. MARBLE 2015-21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı. MARBLE, bu yıl metraj olarak yüzde 168, katılımcı sayısı olarak yüzde 31 ve stant sayısı olarak yüzde 64 oranında büyüdü. 

DENİZLİ’DEN 72 FİRMA
İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda, 27 ülkeden 373’ü yabancı olmak üzere toplam 1562 katılımcı ürünlerini sergiliyor. Fuara Denizli’den de 72 firma katılıyor.

ic

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN ZİYARET
MARBLE 2015 Fuarı’na Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de katılarak, Denizli firmalarının stantlarını ziyaret etti. Denizli Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Hikmet Çelikkol da, Denizlili firmaları yalnız bırakmadı.

Toplam 119 bin metrekare alan üzerinde düzenlenen fuarda mermer ve doğaltaş, fabrika makineleri, ocak ve iş makine ve ekipmanları ile sarf malzemeleri yer alıyor. Fuarda, ağırlıkları 10 ile 30 ton arasında değişen işlenmiş, yarı işlenmiş ve ham olmak üzere 15 bin ton doğaltaş, toplam 784 adet blok sergileniyor. Sadece profesyonellere açık olan fuar, 28 Mart Cumartesi günü sonra erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı