REKLAMI GEÇ

Mazda 3 otomobil severlerle buluştu

Mazda 3 otomobil severlerle buluştu

Yıllardır sportif araçlarıyla piyasada önemli yer edinen Mazda, yeni modeli Mazda 3 ile spor araç sevenlerin gözlerini üzerine çekmeyi başardı. Tursar Otomotiv’de görücüye çıkan Mazda 3, Denizlilileri bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2007 Cuma, 00:00

Mazda 3 üstün teknikleri ve görünümü ile araç severlerin beğenisini kazandı. Yıllardır dünya otomotiv piyasasında sportif araçlarıyla ilgi çeken Mazda, yeni 3 Serisi ile yine sportif araç sektöründe bir ilke imza attı. Kapı içi çelik koruma sistemi, kaza anında katlanabilen direksiyon ve fren balataları çocuk bağlama sistemi ile sportif araçlar arasında en önemli özelliklere sahip olan Mazda 3, Tursar Otomotiv’de Denizlililer ile buluştu.

Denizlili araç severleri bekleyen Mazda 3’ün en önemli özellikleri ise şunlar; 1,6 cc DOHC, 16 Valf, 105 HP, ABS, EBD, MBA, DSC, TCS, activematic şanzıman, MAIDAS darbe önleme sistemi, iki aşamada açılan sürücü ve yolcu hava yastığı ve çocuk kilidi bulunuyor. Bunun yanı sıra kapı içi çelik koruma barları, aktif gergili ve yük sınırlayıcı ön emniyet kemerleri, kaza anında katlanabilir direksiyon kolonu ve fren pedalı, ISOFIX çocuk koltuğu bağlama sistemi de araçtaki güvenlik aksamlarından birkaçı. Konforunda oldukça mevcut olduğu Mazda 3’te, uzaktan kumandalı merkezi kilit, radyo 6’lı CD çalar, otomatik klima, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, elektrikli ön ve arka camlar, multulink arka süspansiyon sistemi, sunroof, polen filtresi, motor devrine duyarlı hidrolik direksiyon, ön-yan hava yastıkları ve hava dahil edilmiş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı