REKLAMI GEÇ

Özer’in gözaltına alınmasının iş dünyasında yankıları

Özer’in gözaltına alınmasının iş dünyasında yankıları

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, dün akşam saatlerinde gözaltına alınmış, DTO ve evinde de aramalar yapılmıştı. Denizli’de şok yaratan gözaltı iş dünyasında da büyük yankı uyandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2016 Çarşamba, 16:13

Denizli Ticaret Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Necdet Özer dün saat 17.45 sıralarında odaya düzenlenen operasyon ile gözaltına alınmış, odada ve evinde de aramalar yapılmıştı.

denizli-is-dunyasi-necdet-ozeri-gozaltina-alinisini-degerlendirdi-mujdat-kececi

KEÇECİ: BEN HELALLİK VERİRİM
Özer’in gözaltına alınması iş dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Özer’i yardımsever ve cemiyetçi kimliği ile tanıdıklarını belirterek, 117-25 Aralık olaylarının ardından safını belirlediğini ve bu yapıyla olan tüm bağlarını kopardığın söyledi.

Keçeci, “17-25 Aralık olaylarının ardından Özer bu yapının dışına çıktı. Bir çok insan gibi o tarihe kadar bu yapının içinde hizmet etmeye çalıştığını biliyoruz. Ancak, ondan sonra hiçbir şekilde yan yana görmedik, duymadık. Çocuklarını o yapının okullarından aldığını biliyoruz. Zaten bu yapının içinde yer alsaydı, Rıfat Hisarcıklıoğlu TOBB yönetiminde yer vermezdi” dedi.

Keçeci son olarak, “Bu bir adli durumdur. En kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyor, umut ediyorum. Ama, bana kişisel olarak sorarsanız ben Özer’e helallik veririm” dedi.

denizli-is-dunyasi-necdet-ozeri-gozaltina-alinisini-degerlendirdi-suleyman-kocasert
KOCASERT: 17 ARALIK ÖNCESİ VE SONRASI OLARAK DEĞERLENDİRİLMELİ
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı, TİM Başkan Vekili Süleyman Kocasert de bu sürecin hem adli, hem de insani ve vicdanı sürecinin olduğunu söyledi. 15 Temmuz’da yaşananların dehşet verici olduğunu belirten Kocasert, ardından böyle bir dalganın geleceğini de tahmin ettiklerini kaydetti.

Hukuki bir süreç olduğunu, veri ve bilgiye sahip olmadan yorum yapmanın yanlış olacağın dile getiren Kocasert, en kısa sürede sonuçlanmasını temenni etti.

Kocasert, “Yaşananlar hem Özer, hem de ailesi açısından zor bir durum. Ancak, bu süreci 17 Aralık öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırmak gerekiyor. Bunların ayrı kulvarlarda değerlendirilmesi lazım. Özer’i hepimiz çok yakından tanıyor ve 17 Aralık sonrası tutumunu net bir şekilde biliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı