REKLAMI GEÇ

Pamukkale Turizm’e ödül

Pamukkale Turizm’e ödül

Pamukkale Turizm, Capital ile Ekonomist Dergilerinin, Finansbank işbirliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla düzenlediği Anadolu Markaları 2009 Yarışması’nda büyük işletmeler kategorisi turizm sektörü 3’üncüsü ve ulaşım sektörü birincisi seçildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2010 Pazartesi, 15:28

Capital ile Ekonomist Dergilerinin, Finansbank işbirliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla düzenlediği “Anadolu Markaları 2009” yarışmasının ödül töreni İstanbul Four Seasons Otel’de gerçekleşti. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün de katıldığı gecede, beş kategoride 15 şirket Anadolu’da markalaşma yolundaki başarıları ve markalaşmanın öncüleri olarak plaketlerini aldı.

Yarışma formatında yapılan düzenleme ile 2009 yılında şirketlere göre kategorizasyon yapıldı ve ödüller iki gruba ayrıldı. Birinci grupta ‘büyük şirketler’ değerlendirilerek, ‘ticaret, tarım, turizm ve imalat’ alt kategorilerinin her birinde, en başarılı ilk 3 şirkete ödül verildi. İkinci grupta ise cirosu 10 milyon TL’ye kadar olan şirketler, ‘küçük işletmeler’ kategorisinde yarıştı. Bu şirketler içinden markalaşma yolunda başarılı performans sergileyen ilk 3’ü seçilerek ödüllendirildi. Pamukkale Turizm, büyük işletmeler kategorisi turizm sektörü 3’üncüsü ve ulaşım sektörü birincisi seçildi.

Gecede ödüller, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, AMPD Başkanı ve Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, Birleşik Markalar Derneği Başkanı ve Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz ve T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün tarafından verildi.

Gecede Pamukkale Turizm’i temsilen ödül alan Yönetim Kurulu Üyesi Müge Bababalım Başkan, “Vizyon 2010 projesi kapsamında bu yıl iki farklı alanda, teknoloji ve insana yatırım yaptık. 2009-2010 yılı, araç yenileme, kurumsal yapılanma, IT projeleri, eğitim ve teknoloji yatırımlarını 10 milyon Avro’luk bir bütçeyle finanse ettik. IT projelerinin organizasyonunu Bilkent Cyberpark’ta kurduğumuz Pamukkale Bilişim Araştırma Geliştirme Şirketimiz ve insan kaynakları üzerine yaptığımız çalışmalarımızı Pamukkale Akademi çatısı altında gerçekleştiriyoruz. Kriz ortamında geçen yıla göre yüzde 4.5 büyüme sağladık. Bu gelişmede teknolojiye yapılan yatırımların yanı sıra müşteri memnuniyetini yaratacak eğitimli insan kaynağının etkisi de büyük. Yaptığımız çalışmaların bu organizasyonda olduğu gibi, takdir görmesi bizler için motivasyon kaynağı” dedi.

Pamukyol ve Teknobüs araçları hakkında da bilgi veren Başkan, 2+1 oturma düzeninde genişletilmiş özel koltuk dizaynıyla, her koltukta LCD ekranlar aracılığıyla 50’ye yakın film, birçok müzik çeşidinde yüzlerce şarkı, bilgisayar oyunu, uydu kanal yayını ve kesintisiz mobil hızlı internet imkânlarıyla yolculukları keyifli hale getirdiklerini, Pamukyol ve Teknobüs araçlarında bulunan koltuk arkası ekranlarda emsal uygulamalardan çok farklı olarak ülkemizde ilk defa gerçekleştirilen USB girişi olanağı ile de yolcuların flash bellekleri ile diledikleri film, fotoğraf, müzik gibi dokümanlarını seyahat esnasında kullanarak kişiye özel hizmet imkânı sunduklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı