REKLAMI GEÇ

Panjurda yeni sistemler

Panjurda yeni sistemler

Somfy, Miopan ve ATF Aktif System düzenledikleri seminerle mimar, mühendis ve proje üreten firmaları bilgilendirdi.

/ DENİZLİHABER / 18 Nisan 2007 Çarşamba, 00:00

Gelişen ülkemiz ve ilerleyen teknolojiye ayak uydurmak için yeni çalışmalara başlayan Somfy, Miopan ve ATF Aktif System şirketleri il il düzenledikleri seminerler ile yeni sistemler hakkında mimar, mühendis ve müteahhitleri bilgilendiriyor. Şirketlerin bu kez ki durağı ise Denizli oldu. Pamukkale Polat Laruj Otel’de bir araya gelen firma yetkilileri düzenledikleri seminer ile Roltegra mono blok panjur sistemleri ve Somfy standart ve RTS ( Radio Teknoloji Somfy) motor ve otomasyon sistem çözümleri hakkında bilgiler aktardı.

Yoğun katılımın olduğu seminerde bir konuşma yapan Miopan A.Ş Genel Müdürü Hakkı Kuşçu, ilerleyen teknoloji ve gelişen dünyaya ayak uydurmak ve takip etmek amacıyla bu tür seminerler düzenlediklerini söyledi. Kuşçu, “Türkiye’deki konut, işyeri ve diğer yapı sistemlerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiş olan panjur sistemleri, gelişen teknolojinin getirdiği yenilikler sayesinde, yeni kimliklere bürünmekte, ilave fonksiyonlara ve farklı görünümlere ulaşmakta. Böylece geçmişteki kullanım alanlarına yenileri eklenmekte” dedi.

Seminerin diğer konuşmacısı olan Somfy Türkiye Temsilcisi Yılmaz Özkıran’da panjur sistemlerinin dünya pazarındaki büyük payından bahsederek üretimin nasıl ve ne yönde olması konularında bilgiler verdi.

Özkıran, “Mono blok panjur sistemleri son yıllarda kapı ve pencere pazarındaki yerini gittikçe kuvvetlendiren ve pazar payı olarak diğer rakipleri ahşap ve alüminyuma önemli bir üstünlük sağlayan pvc doğrama ve kapı sistemlerinde kullanılmakta. Pencere doğraması ve panjuru entegre olarak çözüme ulaştıran bu kutu sistemi, aynı zamanda yaşanan mekânın mimari detaylarını dekoratif unsurlarını da doğrudan etkilemekte” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı