REKLAMI GEÇ

PATRON İŞÇİLERİNİ GEZİYE GÖNDERDİ

PATRON İŞÇİLERİNİ GEZİYE GÖNDERDİ

Denizlili hayırsever işadamı Derya Baltalı, işçilerini Çanakkale gezisine gönderdi. 15 Nisan’da ilk grubu geziye gönderen Baltalı dün de ikinci kafileyi uğurladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2017 Pazar, 17:41

İşçilerinin talebi üzerine 2200 çalışanına gezi sözü veren Denizlili hayırsever işadamı Derya Baltalı, ikinci kafileyi de Çanakkale’ye uğurladı.

15 Nisan’da 613 işçisini 14 otobüsle Çanakkale gezisine gönderen Baltalı ikinci kafilede 600 çalışanına Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı toprakları gezdirmiş oldu.

Sahibi olduğu Hürsan ve Deniz Tekstil fabrikalarında çalışan toplam 2200 işçisine gezi sözü veren işadamı Baltalı, gezinin tüm giderlerini kendisi üstleniyor.

Dün akşam yola çıkan 314 Hürsan ve 286 Deniz Tekstil çalışanı bu sabah gezi programına başladı.

Renkli görüntülerin yaşandığı gezide kafile sorumluluğunu Fatma Şahin üstleniyor.

Yoğun çalışma temposuna gezi ile ara veren Hürsan ve Deniz Tekstil çalışanları  Çanakkale’de Kilitbahir Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Seddürbahir Yahya Çavuş Şehitliği, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Avustralya Anıtı, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı Yeni Zelanda Anıtı ve Atatürk Anıtı’nı ziyaret edecek.

Gazide vakit bulunması halinde Truva Atı ile Aynalı Çarşı’nın yanı sıra Çimenlik Kalesi de gezilecek.

Mayıs ayı sonuna kadar kalan tüm çalışanlarının gezi programından faydalanmasını sağlamayı hedefleyen İşadamı Derya Baltalı çeşitli nedenlerle geziye katılamayan çalışanlarının bu haklarını ileriki bir tarihte kullanabileceklerini söyledi.

Çalışanların talep etmesi durumunda 3 ve 4’ncü gezi programları Anıtkabir’e de gerçekleşebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı