REKLAMI GEÇ

Peugeot Fırsatlar Konvoyu’nu kaçırmayın

Peugeot Fırsatlar Konvoyu’nu kaçırmayın

Peugeot Fırsatlar Konvoyu, görülmemiş fırsatlar ile 17 Haziran’da Teras Park’ta Denizli halkı ile buluşuyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2010 Salı, 16:29

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Peugeot Fırsatlar Konvoyu’nun ikincisi, markanın heyecanını tüm Türkiye ile paylaşmak için 7 Mayıs’ta yola çıktı. Türkiye’nin 32 ilinde düzenlenecek ve 26 Haziran tarihine kadar devam edecek olan ‘Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2’ etkinlikleri, 17 Haziran Perşembe günü Denizli Teras Park’ta katılımcılar ile buluşacak. Etkinlikte, Peugeot markasının hem binek hem de hafif ticari araç ürün gamında bulunan tüm araçları ile tanışma ve bu araçları test etme imkanı sunulacak.

8 bin TL’ye varan indirimler!
Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2 kapsamında, özel kampanyalar düzenlenecek. Konvoy organizasyonundan 1 hafta öncesinde başlayan kampanya ile sınırlı sayıda Peugeot modeli 8 bin TL’ye varan indirimler ile sunuluyor.

Organizasyon dahilinde test imkanı sunulacak. Peugeot 107, 206 Sedan, 206+, 207, 207 SW, 308, 3008, 5008, 407, 407 GT, 4007, Bipper, Partner Origin, Partner Tepee ve Boxer modelleri ile her kesime hitap eden geniş ürün gamını gözler önüne serecek. Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna yaklaşık 2 ay sürecek olan 2 TIR eşliğinde yola çıkacak konvoya, 20 kişiden fazla bir ekip eşlik edecek. Markanın ‘Motion&Emotion’sloganını benimseyen bu organizasyon ile Peugeot, etkinlik, işlevsellik ile heyecanı benzersiz bir şekilde bir araya getirecek. Organizasyon sırasında çeşitli animasyonlar, dance revolution ve simülatör yarışları düzenlenecek. Aktivite sırasında çocuklar da unutulmadı, oluşturacak olan mini club kapsamında yüz boyama ve balon animasyonu yapılacak, mini disco ile çocuklar farklı eğlenceler yaşayacaklar. Peugeot @mag kiosk ile Peugeot’nun kurumsal e-dergisini inceleme ve abone olma fırsatı sunulacak.

Peugeot Sport Türkiye
pilotları da konvoya katılacaklar
Peugeot Sport Türkiye pilotlarından Çiçek Güney de ‘Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2’ye katılarak Kıtalararası Rallia Şampiyonası ile ilgili heyecanı ziyaretçiler ile paylaşacak.

Sadıklar Şube Müdürü Pınar Öngören ve Satış Yöneticisi Ali Arısoy, 17 Haziran Perşembe günü tüm Denizli halkını Teras Park’a davet ettiklerini belirterek, “Organizasyon kapsamında katılımcılara sürpriz hediyelerin yanı sıra, Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2’de test sürüşlerine katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişi Peugeot 308 CC kazanma şansına da sahip olacak. Bu benzersiz fırsat ile Denizlili katılımcılar, tüm Peugeot modellerini aynı anda inceleme, keşfetme ve test etme ayrıcalığını yaşayacaklar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı