REKLAMI GEÇ

PRİZMA’NIN 10. GURUR YILI

PRİZMA’NIN 10. GURUR YILI

2004 yılında 83 makine mühendisinin bir araya gelmesiyle kurulan, bugün ise 49 ortakla faaliyetlerini sürdüren PRİZMA A.Ş. 10. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Saki Restoran’da ortakları ve çalışanlarını aileleriyle birlikte buluşturan PRİZMA A.Ş., geride kalan 10 yılın gururunu yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 25 Şubat 2014 Salı, 10:22

PRİZMA AŞ. 19 Şubat 2004’te Denizli’de serbest çalışan 83 Makina Mühendisinin ortaklığında kuruldu. Başarılarla dolu 10 yılı geride bırakan PRİZMA A.Ş., kuruluş yıldönümünü Saki Restoran’da düzenlenen Brunch ile kutladı. Etkinliğe, şirketin ortakları ve çalışanları, aileleriyle birlikte katıldı. 

PRİZMA A.Ş. Yürütmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Güllü Gürsoy, 2004’te 83 makina mühendisi ile çıktıkları yolculukta halen 49 ortakla yollarına devam ettiklerini belirterek, şirketi bugünlere taşımanın onurunu yaşadıklarını söyledi. PRİZMA Ailesi’nin nice 10 yılları böyle birlik ve beraberlik içinde kutlaması temennisinde bulunan Gürsoy, “PRİZMA A.Ş olarak kurulduğumuz tarihten itibaren ortaklarımızla rekabet etmeme ilkesini benimsemiş ve faaliyet alanlarımızı da ona göre belirlemiştik. Kurulduğu tarihten bu yana üzerinden 10 yıl geçti” dedi.

PRİZMA’NIN 10 YILLIK SERÜVENİ
Kutlama etkinliğine katılanlara 10 yıllık sürecin kısa bir değerlendirmesini yapan Gürsoy, şirket olarak geliştirdikleri, Gasline Cad Doğalgaz Tasarım Programının, artık birçok ilde kullanıldığını if ade etti.
Gürsoy, “2005 yılında; EPDK nın düzenlediği Denizli nin Doğalgaz Dağıtım İhalesine katılmak için PRİZMA AŞ nin iştiraki olan Denizli Doğalgaz AŞ. kuruldu ve EPDK’dan ihaleye katılım için yeterlilik belgesi aldı. Ancak sizlerin de bildiğiniz gibi ihaleyi şu anda Denizli Doğalgaz Dağıtım işini yapan ENERGAZ grubuna bağlı KENTGAZ AŞ aldı.
2006-2008 yılları arasında Basınç Düşürme İstasyonu imalatı, Binalara Doğalgaz Baca Sistemlerinin yanı sıra Gasline Cad Doğalgaz Tasarım Programının geliştirmesi yapılmıştır. Bu tarihten itibaren GasLine Cad Doğalgaz Tasarım Programının ve Dijital Onay ve Arşivleme Sisteminin geliştirilmesi için AR-GE çalışmaları sürekli olarak yapılmaktadır.
2008 yılında Denizli, Konya, Karaman, Ereğli gibi illerin Gaz Dağıtım Şirketlerinde Dijital Proje Onay Sistemleri kurulmuş, Doğalgaz işi yapan yetkili firmalar da PRİZMA AŞ’nin ürünü olan GasLine Cad Doğalgaz Tasarım Programı ile çizdikleri projelerini Dijital onay sistemi üzerinde onaya sunabilme imkanına ulaşmışlardır. Programımızı kullanan meslektaşlarımız Türkiye nin neresinde olursa olsun Destek ekiplerimiz vasıtası ile online olarak sürekli destek hizmetlerimizden yararlanabilmektedirler.
2009 yılında İGDAŞ ile PRİZMA AŞ arasında sözleşme yapılmış ve halen İstanbul’da Doğalgaz işi yapan yetkili firmaların tamamına yakını(1200 civarında)bizim programımızı kullanarak İGDAŞ a kurulu olan onay modüllerimiz vasıtasıyla projelerini dijital olarak onaylatmaktadırlar” dedi.

galeri-anons

PRİZMA KENDİ PROGRAMINI GELİŞTİRDİ
Gürsoy, PRİZMA A.Ş.’nin 2010-2011 yılında 2.versiyonu olan GasLine 3D Doğalgaz Tasarım Programı’nı geliştirdiğini ve eğitimlerini de tamamladığını belirterek, “38 İl ve İlçenin Dağıtım Lisansını alan AKSA ENERJİ ile Tüm bölgeler için sözleşme yapılmıştır. 2013 yılının son çeyreğinden beri Ankara BAŞKENTGAZ ile PRİZMA AŞ arasında sözleşme yapılmış ve proje onayları devam etmektedir. Şu anda Türkiye’nin birçok kentindeki Doğalgaz Dağıtım Şirketleri ile PRİZMA AŞ arasında Dijital Onay ve Arşivleme Sistemi sözleşmesi devam etmektedir. ENERGAZ’a bağlı 8 ilde, İstanbul’da İGDAŞ ile ve AKSA ENERJİ ye bağlı 38 İl ve ilçede son olarak da Ankara’da BAŞKENTGAZ ile çalışılmaktadır. Görüşmesi devam eden yakın sürede sistemimize dahil olacak olan illerin heyecan ile şimdiden planlamaları yapılmaktadır. Şu anda dayanışmanın gücüne hala inanan 49 Ortak ve 9 Personel ile yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı