REKLAMI GEÇ

Prodüksiyonun adresi Seremoni

Denizli’de kurulan ilk prodüksiyon şirketi olan Seremoni Prodüksiyon Tanıtım, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlığını da yürüten İsmail Yılmaz, Can Sinanoğlu, Gökhan Erbilgin ve Oğuz Altuntaş’tan kurulu olan firma, yaklaşık 2 yıldır Denizli iş dünyasına hizmet veriyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2007 Çarşamba, 00:00

Sanayi işletmesi, ilçe, belde tanıtım filmleri ve reklam filmleri hazırladıklarını kaydeden Seremoni Prodüksiyon Ortaklarından Can Sinanoğlu, “Özellikle de bu konuda oldukça yetkin olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü uzun yıllardır sinema, tiyatro, edebiyat ve müzik gibi sanatın birçok alanıyla amatör-profesyonel düzeyde ilgileniyoruz. Ayrıca hemen hepimizin televizyonculuk ve radyoculuk geçmişi var.” dedi.

Seremoni Prodüksiyon Tanıtım Şirketi olarak çok daha büyük hedefleri bulunduğunu ifade eden Sinanoğlu, yerel bir sitcom, ya da uzun metrajlı bir filmin Denizli için hayal olmadığını ispatlayacak projeleri bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Marka kent yaratmanın en önemli yollarının başında etkin tanıtım faaliyetlerinin geldiğini vurgulayan Sinanoğlu, Denizli için bu konuda yapacak çok şeyleri bulunduğunu söyledi.

Can Sinanoğlu ayrıca, büyük kentlerdeki ajans ya da prodüksiyon şirketlerinin yaptığı çalışmalar düzeyinde, hatta onlardan daha nitelikli işlere imza atabilecek teknik bilgi ve donanıma sahip bulunduklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı