REKLAMI GEÇ

Prof. Dr. Kerem Alkin ve Prof. Dr. Emre Alkin BASİAD üyeleriyle buluşuyor

Prof. Dr. Kerem Alkin ve Prof. Dr. Emre Alkin BASİAD üyeleriyle buluşuyor

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği ‘Değişen Dengeler ve Yeni Roller’ konulu konferansa katılacak olan Cumhurbaşkanlığı Akademik İstişare Konseyi Üyeleri Prof. Dr. Kerem Alkin ve Prof. Dr. Emre Alkin, işadamlarının merak ettiği soruları da yanıtlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 09:52

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD), 23 Mayıs Salı günü (Bugün) iki önemli akademisyeni konferansta ağırlayacak.

Son dönemde Varlık Fonu’nda yer alan isimler arasında dikkat çeken Cumhurbaşkanlığı Akademik İstişare Konseyi Üyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslar arası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kerem Alkin ile Cumhurbaşkanlığı Akademik İstişare Konseyi Üyesi ve Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, ‘Değişen Dengeler ve Yeni Roller’ konulu konferansta BASİAD üyeleri ile bir araya gelecek.

Dedeman Otel’de bugün saat 16.00’da gerçekleşecek konferansta, Türkiye’deki ekonomik gelişmeler ve yeni sistemde beklentiler konuşulacak.

BASİAD üyeleri ve Denizlili işadamları da ekonomideki son durum hakkında merak ettikleri soruları Kerem ve Emre Alkin’e yöneltebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı