REKLAMI GEÇ

Renault Trucks Arkas’la Denizli’de

Arkas Holding, 12. Arkas Renault Trucks Bayii’ni Denizli’de hizmete açtı. Açılış törenine katılan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucian Arkas, Denizli’ye yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2007 Salı, 01:00

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Arkas Holding, 12. Arkas Renault Trucks Bayii’ni Denizli’de açtı. Düzenlenen tören ile hizmete açılan Arkas Renault Trucks Bayiinin açılışına Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucian Arkas ve çok sayıda davetli katıldı.

2002 yılında Denizli’de bir seminere katıldığını ve o zaman bu kente yatırım yapma sözünü verdiğini hatırlatan Arkas, “Türkiye’de kaliteli arabalar Renault ile başladı. Ben kendi filomda da Renault marka araçları kullanıyorum. Bize Renault’tan bayilik açmamız için teklifler geldi. Gelen tekliflerin içinde Denizli de vardı. Hiç düşünmeden yatırım yapma kararı aldık. Burası İzmir’deki yerimizden daha güzel oldu. İzmir’de biz çok şey öğrendik. Orada öğrendiklerimizi yeni açtığımız yerlerde uyguluyoruz. Kalite çok önemli. Kamyonu satmak önemli değil. Önemli olan satıştan sonrası” dedi. ‘Rekabet Güzeldir’ sloganıyla 2007 yılında faaliyete başlayan Arkas Otomotiv’in 12. satış ve servis noktası olan Denizli Renault Trucks’un açılış törenine, Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa, Arkas Otomotiv Grup Başkanı Erkut Kızılırmak, Grup Başkan Yardımcısı Yalçın Arslan, davetliler ve işadamları katıldı. Açılış töreninden önce, 2010 yılına kadar 25 bayide 25 bin araç satışı hedefi ile yola çıkan Arkas Otomotiv’e Türk Standartları Enstitüsü Bölge Müdürü Ahmet Arıkan tarafından, Arkas Ağır Ticari Araç Şube Müdürü Bülent Kıydı’ya TSE bayrağı ve belgesi verildi.

Arkas’la 18 yıldır çalışıyoruz

Uluslararası ve dahili nakliye alanında sektörde 18 yılı aşkın tecrübeye ve Türkiye’nin en büyük deniz filosuna sahip olan Arkas Grup ile Renault’un ilişkisinin 18 yıldır devam ettiğini anlatan Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa, “Renault Trucks Türkiye’de 10 yıldan bu yana var. Bizim için 10. yılımız çok önemli çünkü biz Türkiye’de de üretim amaçlı yatırım yapma kararı aldık. başlangıçta 5 bin adet olarak üretilecek Premium Uzunyol, Kerax ve Lander araçlarımız hem Türkiye’de hem de çevre ülkelerde pazarlanacak. Yerli olarak üretilecek kamyonların yarısını iç pazarda satmayı hedefliyoruz. Hedeflerini büyüterek ilave yatırım yapma kararı alan sadece biz değiliz. Yerli üretimde yapacağımız atılım ve hızlı büyümeye en önemli iş ortaklarımızdan biri olan Arkas Otomotiv de İzmir’den sonra Denizli’de yaptığı yatırımıyla bize katkı sağlıyor. Bugün tüm Türkiye’ye yayılmış 19 satış ve servis noktamız bulunuyor. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 21’e çıkaracağız” dedi.

Denizlililer çetin cevizdir

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucian Arkas, Arkas Holding olarak yıllık yüzde 15-20 büyümeyi hedeflediklerini, 2007 yılı hedeflerinin tuttuğunu, 2008 yılında ise her dalda büyümeye devam edeceklerini söyledi. Arkas, “2008 yılında özellikle kamyon kısmımıza daha da ağırlık vereceğiz. Denizli ile Arkas’ın yıldızı barışık. 11 yıldır Denizli’deyiz. Seçme fırsatımız oldu biz Denizli’yi seçtik. Denizlililer çetin cevizdir. Her şeyin başı kalite… Renault çok kaliteli, biz de kaliteyi müşterilerimizle buluşturuyoruz” diye konuştu. Açılış konuşmalarının ardından Denizli Arkas Renault Trucks’ın açılış kurdelesi, Satış Sonrası Hizmetler Başkan Yardımcısı Marek Penzo, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucian Arkas, Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Gino Costa, Arkas Otomotiv Grup Başkanı Erkut Kızılırmak ve Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernand Arkas tarafından kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı