REKLAMI GEÇ

Sadık Group, yenilenerek büyüyor

Denizli’de 60 yıldan bu yana çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Sadık Group, daha iyi hizmet sunabilmek için yenilenerek büyümesini sürdürüyor

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2007 Çarşamba, 00:00

Otomotiv, akaryakıt ve sigorta sektöründe hizmet veren Sadık Group, müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek adına yenileniyor. 1947 yılından beri ilimizin en köklü kuruluşlarından birisi olan Sadık Group kuruluşunun 60. yılında yeni vizyonuyla müşterileriyle buluşuyor. 1947 yılında Hacı İrfan Mersin tarafından şahıs işletmesi olarak ticari faaliyete başlayan, 1972 yılında ise 40 bin lira sermaye ile Sadık Ticaret Kollektif Şirketi olarak tüzel kişiliğe kavuşan bugünkü adı ile Sadık Group, kuruluşunun 60. yılını kutluyor.

Dünya standartlarında yenilendi.

2007 Mart ayında başlayan çalışmalara ilişkin olarak bilgiler veren Sadık Group Halkla İlişkiler Sorumlusu Rahime Karaçolak; Renault –Mais’in dünya standartlarında yenilenme sürecine girip, binek, ticari ve 2. el araçların satışının tek bir çatı altında toplanmasından dolayı kendilerinin de böyle bir yenilenme sürecine girdiklerini söyledi.

Renault servis daha

kaliteli hizmet verilecek.

Renault Servisi’nin de 3 bin metrekareye çıkartılarak yenilendiğini belirten Karaçolak, “Yenileme süreci öncesi müşterilerimize günlük ortalama 130 saat/hizmet verdiklerini, genişleyen ve yenilenen çalışma ortamıyla birlikte günlük ortalama 200 saat/hizmete ulaştık. Satış gibi servisin de hizmet alanlarını tek bir çatı altında topladık. Renault satış ve servisin yenilenmesiyle birlikte, Sadık Group bünyesinde bulunan BMC Mağazası ve Total Akaryakıt İstasyonu’nu da daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için yeniledik” diye konuştu.

Türkiye ekonomisine

büyük katkı sağlıyor

Sadık Gruop’un yaklaşık 6 aydır Denizli’de devam eden yenileme çalışmalarını, Uşak’ta da sürdürdüklerini belirten Karaçolak, Ford Plaza inşaat çalışmasının sonuna geldiklerini ifade etti. Karaçolak, Sadık Gruop’un tüm ekonomik şartlara rağmen 60 yıldır hızla büyüdüğünü, Denizli ili dışında Uşak ve Konya’da da gerçekleştirdiği yatırımlarla işsizliğe karşı büyük bir istihdam alanları yarattığını söyledi.

Ahlaki değerlere bağlı bir firma

Karaçolak “Bugüne kadar yaptığımız her işte farklılıklar yaratarak çalıştık. Daha iyi ve kaliteli hizmeti benimsedik. Uzun vadeli düşündük. Müşteri ilişkilerimizi herkesin kazanacağı şekilde sürdürüyoruz. Sözüne, ticaretine güvenilen ve ahlaki değerlerine bağlı bir firmayız. Her dönem olduğu gibi, önümüzdeki dönemlerde de faaliyetlerimizi, topluma ve çevreye olan sorumluluklarımızı gözeterek sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı