REKLAMI GEÇ

SADIK GRUBU, DENİZLİ AUTO SHOW FUARI’NDA

SADIK GRUBU, DENİZLİ AUTO SHOW FUARI’NDA

Dünyaca ünlü Peugeot markası, Sadık Grubu bünyesinde Denizlililer ile buluşuyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2010 Pazartesi, 18:21

1947 yılından bugüne sektöründe emin adımlarla ve her geçen gün büyüyerek ilerleyen Sadık Grubu, otomotiv sektöründe dünya devleri arasında bulunan Peugeot markasını da bünyesine kattı. Sadık Grubu; Peugeot, Renault ve Dacia markaları ile bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Denizli Auto Show Fuarı’nda Denizli halkı ile buluşuyor.

Sadık Grubu, 18-23 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, hem yeni bayiliğinin, hem de 20 yılı aşkın bir süredir bünyesinde bulundurduğu markalarının yeni modelleri ile fuarda bulunmanın heyecanı ve sevincini aynı anda yaşıyor. Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, imajı çok yüksek olan bir dünya markası Peugeot’u Denizlililer ile tekrar buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Mersin, “15 firmanın katıldığı 4. Denizli Auto Show Fuarı’nda tüm markalar yeni modellerini sergileyecek. Biz de bünyemizde bulunan Renault, Dacia ve Peugeot markalarının en gözde ve yeni modelleri ile fuarda yer alacağız” dedi.

Sadıklar Peugeot 10 farklı model sunacak
Sadıklar Peugeot Şube Müdürü Pınar Öngören, “Bilindiği üzere Denizli Peugeot bayiliği yaklaşık bir senedir ilimizde satış ve servis olarak hizmet vermemektedir. Bu duruma bağlı olarak Peugeot Denizli pazar payının düşmüş olduğu bilinmektedir. Sadık Grubu olarak amacımız bu süre içerisindeki eksikliği gidermek için elimizden gelenin daha fazlasını yaparak Türkiye pazarındaki Peugeot markasının elde ettiği pazar payı yükselişine Denizli’de de ulaşmaktır” dedi. Öngören, “2010 yılı Denizli Otomobil Fuarı’nda Peugeot otomobil heyecanı, çevreye saygı ve yarınların ulaşım vizyonunu bağdaştırma konusundaki taahhüdünü ve kapasitesini bir kez daha ortaya koyacak. Bugün Peugeot’nun temel hedefi çekici, rekabetçi ve çevreye saygılı bir ürün gamı sunmak ve dönüm noktası yaratacak bir teknolojiyle geleceğe hazırlanmaktır. Denizli Otomobil Fuarı, Peugeot markası için Denizli’de yeni bir başlangıcın ilk günü olacak. Bu nedenle Peugeot, fuarın en etkileyici stantlarından biriyle yer alıp, tam bir gövde gösterisi yapacaktır. Fuarda, 405 metrekare alan üzerine kurulan Peugeot standında, toplam 10 farklı model sergilenecek. 18 Mayıs Salı günü kapılarını açacak olan fuara tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı