REKLAMI GEÇ

Sadıklar Otomotiv’den müşterilerine plaket

Sadıklar Otomotiv’den müşterilerine plaket

Satış hizmetlerinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı her zaman kendine ilke edinen BMC bayisi Sadıklar Otomotiv, gerçekleştirdikleri müşteri ziyaretleri ile hizmet çıtasını daha da yükseltiyor. Sadıklar Otomotiv, müşterilerine plaket verdi.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2010 Salı, 17:10

BMC İzmir Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz, BMC Denizli Yetkili Satıcısı Sadıklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin ve Satış Müdürü Volkan Yığ, Denizli’de faaliyet gösteren BMC müşterilerini ziyaret etti. Murat Grup, Umut Kargo, Özdenler Madencilik, Sertel Nakliyat, Sargınlar Nakliyat, İlhan İnşaat, Bilgiçler Nakliyat, Bereket Enerji, Güven Nakliyat, İmtaş Nakliyat, Candemirler AŞ’nin yaptığı son alımlarla, ilde faaliyet gösteren firmaların filolarındaki BMC marka araç sayısı 200’e yükseldi.

BMC İzmir Bölge Müdürü Şükrü Yılmaz firma yetkililerine plaket takdim ederek şükranlarını sundu. Sadıklar Otomotiv Satış Müdürü Volkan Yığ, “BMC, yüzde 100 yerli sermaye ile üretilen, yakıt tüketiminin ekonomik oluşu, uygun yedek parça fiyatları ve yaygın servis ağı bulunan bir markadır. Bu nedenle BMC araçlarımıza yoğun bir ilgi vardır. Bizi tercih eden Denizli’deki müşterilerimize teşekkür ederim. Satışını gerçekleştirdiğimiz araçlarımızın teslimatı aralıksız devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı