REKLAMI GEÇ

SALGAR, TÜRKONFED YÖNETİMİNDE

SALGAR, TÜRKONFED YÖNETİMİNDE

Denizli, Aydın ve Muğla illerini kapsayan Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED, Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, İstanbul Çırağan Otel’de yapılan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) 11. Genel Kurulu’nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 16:34

GESİFED’in de üyesi olduğu TÜRKONFED 11. Genel Kurulu’nu İstanbul Çırağan Otel’de yaptı. Tarkan Kadooğlu’nun başkanlığa seçildiği TÜRKONFED yönetim kurulunda GESİFED de görev aldı.

DEGİAD-DESİAD-DENSOR-DİMSİAD-GİKAD gibi Denizli merkezli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, Aydın’dan AGİKAD ve İstanbul’dan da Türk Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) katılımı ile oluşturulan Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, TÜRKONFED’in yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı genel kurulda, yönetim kurulu başkanlığını Tarkan Kadooğlu’na devreden Süleyman Onatça yaptığı veda konuşmasında, seçimlerin ardından Türkiye olarak, gelişmiş, yüksek gelir grubu ülkelere katılmak için tüm siyasi, ekonomik ve sosyal yapıyı, ciddi bir reform sürecine tabi tutmak gerektiğini belirtti. Onatça, “Öncelikle toplumsal uzlaşma, hukuk devleti ve demokratikleşme konusunda Kopenhag Kriterlerine bağlı siyasi reformlar hayata geçirilmelidir” dedi.

TÜRKOFED 11. Genel Kurulu’nu değerlendiren GESİFED Başkanı ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Okay Salgar ise konuşmasında, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) sınırları içindeki ekonomik yaşamın ve girişimci sorunlarının, en üst düzeyde anlatılmasına çalışacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı