REKLAMI GEÇ

Somut Adımlar EÜ ile devam edecek

Somut Adımlar EÜ ile devam edecek

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ile Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından hazırlanan “Somut Adımlar” projesinde 2. program Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü ile gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2015 Perşembe, 16:34

Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden 16 akademisyen ve Denizli tekstil sektöründen katılımcılarla gerçekleşen “Somut Adımlar” projesi çalışması DENİB salonunda yapıldı.

denizli-detgis-denib-somut-adimlar-ic-1

katıldığı Denizli İhracatçılar Birliği’nde (DENİB), DENİB & DETGİS işbirliği ile hazırlanan, ‘’SOMUT ADIMLAR’’ projesi, Denizli Tekstil Sanayiinden çok sayıda firmanın katılımıyla gerçekleşti. Bu çalışmada katılımcılar, AR-GE’den inovasyona, üretimde verimlilikten enerji tasarrufuna kadar birçok konuda sorularına yanıt buldu.

Somut Adımlar projesi, akademisyenler ve sanayicilerin planladıkları projeleri hayata geçirmek için atılan ilk temas niteliğini taşıyor. Akademisyenlerin ilgi alanlarına ve proje geçmişlerine dayanılarak 50’ye yakın ikili görüşme yapıldı.

denizli-detgis-denib-somut-adimlar-ic

Konuyla ilgili olarak DETGİS Başkanı İsa Dal, ‘’Denizli’de inovasyona değer veren ve teknik anlamda ilerlemeyi hedefleyen firmalarımızın çoğunun bu programa ilgi göstermeleri bizi çok memnun etti. Türkiye de marka olmuş bir tekstil mühendisliği bölümünün değerli hocalarından almış oldukları bilgiler ışığında, firmalar araştırmalarına hız verecektir. Türkiye’ye model olabilecek üniversite sanayi işbirliğine adım atmaktan memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı