REKLAMI GEÇ

Sözkesen anısına, futbol turnuvası

Sözkesen anısına, futbol turnuvası

İMO Denizli Şubesi’nin bu sene 21’incisini düzenlediği halı saha futbol turnuvası, 2009’da kaybettiğimiz İş Adamı-İnşaat Mühendisi Osman Nuri Sözkesen’in anısına gerçekleştiriliyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2010 Salı, 16:30

Denizli’deki meslek odalarını buluşturan İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nın bu sene 21’incisi düzenlendi. 24 Mayıs’ ta başlayıp 30 Haziran’da sona erecek turnuvada, TMMOB üyesi 11 meslek odası mücadele edecek. Turnuvanın açılışı, dün Yenişehir 75. yıl Berkay Halı Sahası’nda, İnşaat Mühendisleri Odası-Ziraat Mühendisleri Odası maçı ile yapıldı.

Bu sene, geçen yıl kaybettiğimiz İnşaat Mühendisi-İş Adamı Osman Nuri Sözkesen anısına düzenlenen turnuvanın açılış kokteyline katılım yoğundu. Birçok meslek odası başkanı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü, Gençlik Spor İl Müdürü ve Sözkesen Ailesi’nin yer aldığı açılış töreninde, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Doç. Dr. Halim Ceylan, Osman Nuri Sözkesen anısına bir konuşma yaptı. Karşılıklı başarı ve centilmenlik dilekleriyle yapılan başlama vuruşu ile 29 maçtan oluşacak turnuvaya start verildi.

30 Haziran’a kadar, her gün saat 20.00-21.00 arasında, 75. Yıl Berkay Halı Sahası’nda izlenebilecek maçlar sonunda, 2010 yılı şampiyonu belirlenecek.

Turnuvaya katılan takımlar ise şöyle: İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Elektronik Mühendisleri Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Tekstil Mühendisleri Odası,
Jeofizik Mühendisleri Odası, Harita Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı